Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Craciun2021-boy-insta

Moș Crăciun realist de bun

În 2021 pandemic, Crăciunul copiilor vulnerabili înseamnă supraviețuire. Înseamnă să luptăm împreună pentru a-i feri de frig, de foame, de traume psihice și emoționale și a-i duce la școală. Acum, mai mult ca niciodată, acești copii au nevoie să strângem rândurile în jurul lor, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici.

Citeste mai mult

#1COPIL1GHIOZDAN

Un copil, un ghiozdan este normalitatea spre care dorim să ne îndreptăm, pentru că un ghiozdan chiar reprezintă o șansă.

Citeste mai mult

Reducerea Mortalității Infantile

Salvaţi Copiii a iniţiat proiectul Fiecare Copil Contează, parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.

Citeste mai mult

Moș Crăciun e al tuturor copiilor

Cu toate acestea el nu ajunge la toți. Sunt copii care cunosc doar frigul, lipsurile, greutățile. Anul acesta ne propunem să ne unim forțele și prin puținul pe care poate fiecare să-l ofere, să-l ducem pe Moș Crăciun în tot mai multe case în care se aud glasuri de copii.

Citeste mai mult

Campania 20% din impozitul pe profit

Destinele acaparate de traumă pot fi salvate. Încă poate să nu fie prea târziu pentru copiii care provin din medii violente sau marcate de frig, lipsuri ori alte situații puternic traumatizante. Dacă reprezinți o companie, te așteptăm alături de noi în campania 20%.

Citeste mai mult

TRAUMA OPREȘTE COPILĂRIA, ÎMPREUNĂ OPRIM TRAUMA!

De trei decenii Salvați Copiii Iași luptă pentru a crea un mediu mai blând, mai
sigur și mai prietenos pentru copiii care provin din medii defavorizate. Fie că
vorbim de sărăcie, de abandon, de violență, de neglijare sau orice altă formă de
abuz, fizic sau psihic, de 30 de ani încercăm să îndepărtăm trauma din viețile
celor mai fragili și mai expuși dintre noi: copiii vulnerabili.

Citeste mai mult