loader image

Campanii

Zambet in dar

Zambet in dar

Ne dorim să strângem fondurile necesare pentru protecția a peste 100 de copii din regiunea de NE a României, timp de un an de zile, oferindu-le astfel o parte din ceea ce au nevoie pentru a-și continua studiile și a trăi armonios.

Inoata la SWIMATHON Iasi pentru Mihai!

Inoata la SWIMATHON Iasi pentru Mihai!

Când auzi sintagma „Copil singur acasă”, sună așa ... curajos, sună a copil puternic și matur, a copil responsabil și descurcăreț. Și da, așa și este! Însă cu ce preț? Poți afla fiind un susținător al copiilor la Swimathon Iași 2018!

Reducerea mortalitatii infantile

Reducerea mortalitatii infantile

Salvaţi Copiii a iniţiat proiectul Fiecare Copil Contează, parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.

Donatii in produse

Donatii in produse

Poți să donezi pentru copiii aflați în dificultate alimente, îmbrăcăminte, jucării și mobilier.

Direcționează 3,5% pentru copii

Direcționează 3,5% pentru copii

Fiţi susţinătorii noștri în programul de reducere a mortalităţii infantile şi alegeţi să redirecţionaţi 3,5% din impozitul pe venit datorat statului aferent anului 2018 către Salvaţi Copiii Iași.


STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!