Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Sănătate

Respectarea dreptului la viață și supraviețuire, la sănătate și dezvoltare armonioasă a fiecărui copil constituie o prioritate permanentă pentru Salvați Copiii.

Ne propunem să sprijinim acele familii care întâmpină dificultăți pentru a-și putea crește copiii sănătoși și a se bucura de zâmbetele acestora. Preocupările Salvați Copiii în domeniul sănătății vizează:

ALIMENTEAZA-TE CU SANATATE

Proiectul isi propune promovarea alimentaţiei sănătoase şi a mişcării fizice în rândul copiilor – drept fundamental al copilului pentru prevenirea sedentarismului, a obezităţii şi a bolilor cronice în rândul acestora.

Află mai multe »

ALEGERI SANATOASE

Proiect național de educație pentru sănătate prin intermediul căruia, elevii vor învăţa să facă alegeri sănătoase pentru viaţa lor, sub îndumarea dr. Cristian Andrei, a expertei în nutriţie Cornelia Marin si a profesioniştilor Agenţiei Naţionale Antidrog.

Află mai multe »

EDUCATIE EMOTIONALA SI COMPORTAMENTALA

Salvaţi Copiii Iași oferă servicii de evaluare clinică şi psihologică, consiliere şi psihoterapie individuală pentru copii şi adolescenţi, consilierea părinților, programe de dezvoltare a abilităţilor sociale şi emoţionale pentru preşcolari şi şcolarii mici, grupuri de suport pentru…

Află mai multe »

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE