Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Companii

Fii partenerul nostru! Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele Salvați Copiii Iași.

Cultivăm colaborări inovatoare și parteneriate strategice cu companii de top care împărtășesc viziunea noastră de a învesti în copilăria celor mici, în viitorul pentru noi toți. Împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm programe complexe ce sunt menite să protejeze și să promoveze drepturile copiilor precum și să intervină în situațiile  cu care ei,  familiile și comunitățile acestora se confruntă, creând în același timp valoare pentru afacerile și brandurile partenerilor, precum și pentru angajații lor.

Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei etc.
Asocierea companiei cu o organizație de prestigiu internațional cum este Salvați Copiii aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaștere publică și o bună reputație.

Organizația Salvați Copiii este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale – Decizie ANAF.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470
 

MODALITĂȚI DE IMPLICARE

LINE-MEDIUM.png

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul copiilor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Află mai multe despre posibilitatea de sponsorizare prin directionarea a 20% din impozitul pe profit.

LINE-MEDIUM.png

FELICITĂRI

Felicitările Salvați Copiii Iași pot fi cadoul ideal pe care compania îl poate oferi partenerilor și angajaților, fiind în același timp o modalitate simplă și directă de implicare în proiecte sociale, menite să îmbunătățească viața copiilor defavorizați din România. Creați o imagine personalizată pentru compania dumneavoastră, alegând unul dintre desenele Salvați Copiii Iași și veți contribui la schimbarea în bine a vieții unui copil!

Dacă sunteți interesați de felicitările Salvați Copiii Iași, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

FINANȚEAZĂ UN PROIECT

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul copiilor, familiilor acestora cât și a comunității din care fac parte. Dacă fondurile alocate acțiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susține un proiect de amploare, ajutorul companiei poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al acestuia.

Acoperirea cheltuielilor necesare pentru masa zilnică a copiilor dintr-un centru educațional, susținerea unui număr de copii prin rechizite și produse igienico-sanitare sau asigurarea îmbrăcăminții acestora pe parcursul unui semestru sau a unui an școlar sunt doar câteva exemple de acțiuni concrete în care vă puteți implica, alăturându-vă astfel eforturilor Salvați Copiii Iași.

Dacă vreți să finanțati un proiect Salvați Copiii Iași, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

PROMOVEAZĂ 3,5%  ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.
Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Salvați Copiii Iași

Salvați Copiii a dotat până acum 96 de maternități și secții de nou-născuți, cu 630 de echipamente medicale. Mare parte din cei peste 3.120.000 de euro investiți provin din formularele 3,5% și au contribuit până acum la salvarea a peste 72.000 de copii prematuri.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE SAU UN EVENIMENT

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa Salvați Copiii Iași puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul copiilor și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

VOLUNTARIAT CORPORATIST

Compania își poate încuraja angajații să participe ca voluntari în cadrul activităților derulate de Salvați Copiii, oferindu-le oportunitatea de a se alătura voluntarilor din programe în activități educative: efectuarea temelor, lecții de engleză, inițiere în utilizarea computerului său în activități recreative (vizionări de spectacole de teatru, film, vizite la muzee, în parc, excursii etc). De asemenea suntem deschiși pentru voluntarii angajați care își pot aduce expertiza în activitatea noastră. Oportunitățile de voluntariat variază de la sarcini pe termen scurt (de la trei luni) până la un termen lung (un an).

Dacă în compania dumneavoastră angajații își doresc să se implice în activități de voluntariat, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

CAMPANIE CRM (CAUSE RELATED MARKETING) 

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de Salvați Copiii Iași (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul copiilor asistați de Salvați Copiii Iași generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei sociale a copiilor, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.

Dacă doriți să inițiați o campanie CRM, ne puteți contacta la e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

LINE-MEDIUM.png

SUSȚINE UNUL DIN EVENIMENTELE NOASTRE

O altă modalitate adresată companiilor din România de a se implica în programele Salvați Copiii Iași este aceea de a fi sponsor în evenimentele organizate de noi, Gala Zâmbet în dar sau Semimaraton Iași.

Dacă vreți să susțineti unul din evenimentele noastre, ne puteţi contacta la e-mail:  anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro și tel: 0786 551 470

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE