Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

DONEAZĂ LUNAR

Donează pentru sprijinirea imediată a copiilor care au nevoie de ajutor și suport specializat asigurat de Centrele educaționale Salvați Copiii Iași.

DONAȚIA DIRECTĂ ESTE O FORMĂ RAPIDĂ ȘI PUTERNICĂ DE IMPLICARE. CU ORICE DONAȚIE PRIMITĂ, UN COPIL CAPĂTĂ ȘANSA DE A AVEA UN VIITOR MAI BUN. UN VIITOR AȘA CUM MERITĂ!

De trei decenii Salvați Copiii Iași luptă pentru a crea un mediu mai blând, mai sigur și mai prietenos pentru copiii care provin din medii defavorizate. Fie că vorbim de sărăcie, de abandon, de violență, de neglijare sau orice altă formă de abuz, fizic sau psihic, de 30 de ani încercăm să îndepărtăm suferința din viețile celor mai fragili și mai expuși dintre noi: copiii vulnerabili.

În cele aproape trei decenii de activitate am intervenit pentru sute de mii copii. În tot acest timp am desfășurat acțiuni, proiecte, programe și ne-am luptat cu un singur inamic, de multe ori aflat departe de ochii publici: trauma. De ce? Pentru că fără excepție, în toate cele întreprinse, la final de proiect, program sau activitate, concluzia a fost aceeași: trauma întrerupe copilăria.

Și pentru că în orice demers, eforturile comune aduc cele mai bune rezultate și au impact cu adevărat, azi îți cerem ajutorul. Azi te întrebăm dacă nu îți dorești și tu să vii alături de noi, în demersul nostru de a salva vieți de copii vulnerabili?

Dacă răspunsul este DA! atunci vino alături de Salvați Copiii Iași cu o donație directă și schimbă viitorul în bine pentru peste 100 de copii care apelează zilnic la sprijinul organizației noastre!

Împreună putem schimba destinele copiilor vulnerabili, care nu se pot apăra singuri de greutățile și lipsurile din viața lor.

  • Recurent
  • O singură dată

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

[yith_wcds_donations donation_amount='15|30|50' donation_style='label']