Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Fii voluntarul nostru!

Voluntarii Salvați Copiii Iași sunt sufletul organizației.  

Voluntarii Salvați Copiii Iași sunt inima organizației! Află cum poți deveni și tu un super-erou pentru copiii cu care lucrăm, venind alături de noi în activitățile derulate în beneficiul lor! În viziunea noastră, voluntarii reprezintă parteneri de bază și de încredere, cu rol esențial în programele organizației, în special în promovarea și apărarea drepturilor copilului. Anual, sute de voluntari se implică în activitățile noastre și aductransformări pozitive în viețile copiilor. Fii și tu unul dintre ei!

Voluntariatul reprezintă activitățile neremunerate, desfășurate din proprie inițiativă de către orice persoană în folosul altora. Salvați Copiii Iași sprijnă voluntariatul și încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate cu și pentru copii.

Vrei să te implici?

Dacă vrei să oferi din timpul, cunoștințele și entuziasmul tău pentru a ajuta un copil, te așteptăm în echipa noastră de voluntari!

Ce activități poți desfășura ca voluntar Salvați Copiii?

cerc.png Campanii de informare în școli – voluntarii sunt peer educators și îi implică pe elevii de toate clasele în sesiuni nonformale privind drepturile și responsabilitățile copiilor, educație pentru sănătate, educație rutieră, utilizarea în singuranță a internetului etc. 

cerc.png Sprijin la teme și activități recreative cu copiii care provin din medii defavorizate – voluntarii contribuie la educația copiilor care frecventeaza centrele noastre educaționale și îi ajută săptămânal la lecții și pregătirea pentru școală.

cerc.png Participări în cadrul evenimentelor punctuale – voluntarii sprijnă organizarea de campanii, conferințe, tabere și alte evenimente locale sau naționale.

cerc.png Inițiative proprii ale voluntarilor – implicăm voluntarii în consultări privind viitoarele proiecte și susținem propunerile lor pentru proiecte noi.

Cum poți deveni voluntar Salvați Copiii Iași?

 

  • Completează formularul alăturat cu datele tale, iar în câteva zile noi te vom contacta pentru a-ți oferi detalii despre cum te poți implica.
  •  Te vom invita la o discuție în care să ne cunoaștem și să descoperim dacă preferințele tale și oportunitățile de voluntariat disponibile se potrivesc. După această etapă persoanele selectate aleg activitățile în care să se implice și trec printr-o perioadă de probă;
  • Înainte de fiecare activitate, voluntarii participă la sesiuni de pregătire pentru a înțelege specificul activităților și pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare lucrului cu copiii. Ulterior, sprijinul acordat voluntarilor este constant, prin noi sesiuni de pregătire, instrumente de lucru și oportunități de dezvoltare.
  • Vom reveni către tine cât de repede se poate. Timpul de răspuns poate varia în funcție de numărul de cereri al fiecărei perioade!

Formular Înscriere

Vârsta minimă pentru activități de voluntariat este 15 ani.