Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Centrele Educaționale Salvați Copiii Iași

Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și a aderat încă de la început la mișcarea de promovare și de apărare a drepturilor copilului. Programele Filialei Iași s-au adresat și se vor adresa tuturor copiilor, acordând o atenție deosebită celor aflați în situații dificile.

Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți – „Gândește cu inima!”

Centrul de consiliere și sprijin pentrucopii și părinți – „Gândește cu inima!” Centrul de Consiliere și sprijin pentru Copii și Părinți – „Gândește cu inima!” Centru de consiliere oferă de peste 20 de ani servicii  psiho-sociale specializate în reabilitarea copiilor expuși la diferite forme de abuz sau violență în vederea asigurării protecţiei şi menţinerii la un nivel optim al sănătăţii, siguranţei şi stării de bine a acestora.   Ce servicii oferim Servicii de evaluare clinică și psihologică pentru copii și adolescenți care au suferit o formă de abuz sau manifestă diferite tulburări emoționale sau comportamentale; Consiliere individuală și de grup pentru copii și părinți; Programe de dezvoltare de abilități sociale și emoționale pentru copii și adolescenți; Programe educaționale pentru părinți

Află mai multe »

Centrul de educație incluzivă – „Căsuța cu cireșe”

Centrul de educație incluzivă –„Căsuța cu cireșe” Centrul are 2 spații de implementare: un centru educațional în cartierul Dacia, în sediul Salvați Copiii Iași și un centru educațional în Școala „Ion Neculce” din Iași, în zona Cantemir Centrul Educațional din Dacia Centrul educațional din dacia este un spațiu în care copii și familii vulnerabile primesc sprijin specializat pe mai multe paliere: educațional – prin remediere școlară de tipul school before and after school; psihologic, prin consiliere psihologică specializată; social – prin sprijin material și hrană. Adulți de încredere petrec timp de calitate cu copiii care altfel ar petrece timp pe stradă. Se crează o relație de atașament sigur și benefic învățării. Dincolo de aceste aspecte Centrul educațional „Căsuța cu cireșe”

Află mai multe »

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE