Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Donează prin Direct Debit

Este foarte simplu și de mare ajutor. Donează și tu prin Direct debit.

Direct debit reprezintă o modalitate facilă de a dona lunar. Noi îți prezentăm cauza, tu doar alegi cu ce suma cu care dorești să ajuți. E simplu, e ușor și ajută enorm.

Îți mulțumim pentru interesul arătat față de modalitățile de implicare puse la dispoziție de Salvați Copiii Iași. Pentru noi este extrem de important să știm că te avem alături. Modalitatea de a dona prin Direct debit pentru Salvați Copiii Iași va fi disponibilă în curând!

CE ESTE DIRECT DEBIT?

Donațiile prin Debit Direct sunt o formă de donație repetitivă și constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o suma fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi întreruptă oricând, la solicitarea donatorului.

Donațiile prin Direct Debit sunt posibile pentru persoanele fizice și juridice care au un cont curent în lei la una dintre urmatoarele bănci: BCR, BRD, UniCredit Țiriac Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING Bank, Alpha Bank România S.A., B.C. Intesa SanPaolo România S.A., Bank Leumi România S.A., CEC Bank S.A., City Bank Europe PLC, Dublin-Sucursala România, Libra Internet Bank S.A., OTP Bank România S.A., Piraeus Bank România S.A., Porsche Bank România S.A., Veneto Banca S.C.P.A Italia- sucursala București.

CUM POȚI DONA PRIN DIRECT DEBIT?

Acest tip de donație se realizează prin completarea unui Mandat de Debitare Directă și a unui Contract de Sponsorizare. Procedura este foarte simplă deoarece completarea se face în prezența unui fundraiser reprezentant al Salvați Copiii Iași. 

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung. Din acest motiv, Salvați Copiii Iași vine la tine acolo unde ești tu! Vei găsi echipele noastre în spații publice sau centre comerciale, poate chiar în clădirea unde lucrezi.

Direct Debit este o metodă simplă de a contribui activ la schimbarea unei realități extrem de dureroase. Pentru noi, această metodă are avantajul major pentru că oferă stabilitate unui program: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori constanți putem oferi servicii pe termen lung.

Atenție: Reprezentanții noștri NU solicită sume cash! Ei pot fi identificați prin legitimație ștampilată și echipamentul ce poartă însemnele organizației noastre.

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE