Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Donează prin SMS

Susține și tu programul prin care Salvați Copiii Iași oferă o masă caldă copiilor vulnerabili!

DONEAZĂ 2 EURO PRIN SMS ȘI AȘAZĂ AZI UN COPIL VULNERABIL LA MASĂ! SUSȚINE ȘI TU CAMPANIA STAI LA MASĂ CU O FAPTĂ BUNĂ!

„Stai la masă cu o faptă bună!” este modalitatea prin care oricine cunoaște, înțelege sau își imaginează provocările prin care trece un copil aflat în situație dificilă, poate să-i acorde un sprijin important trimițând un sms cu textul PAPA la nr. 8844. Cei care fac acest lucru, donează doi euro lunar, bani care vor merge direct către masa caldă pe care Salvați Copiii Iași o asigură copiiilor defavorizați.

1. DE CE SĂ DONEZ LUNAR?

Pentru că este vital ca un copil lipsit de posibilități materiale să primeasca zilnic aportul de vitamine și nutrienți care să îi permită organismului său aflat în creștere să susțină efortul de a merge la școală, de a face teme, de a se juca etc

2. CUM POT SĂ DONEZ LUNAR ?

Este foarte simplu. Trimiteți textul PAPA la numărul 8844 și din acel moment știți că susțineți cu o masă caldă efortul și dorința unui copil de rămâne în continuare copil.

3. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ AM SCRIS GREȘIT TEXTUL?

Dacă ați trimis textul greșit, veți primi un mesaj de la numărul 8844, care va preciza că donația nu a putut fi efectuată și vă va invita să reluați procesul. Trebuie să vă asigurați că ați scris corect doar textul PAPA.

4. CUM POT ANULA O DONAȚIE?

După ce ați făcut donația, nu există posibilitatea de a o anula. Dacă, în schimb, nu doriți să mai donați din luna următoare, puteți trimite PAPA STOP la 8844 și din acel moment donația nu se va mai efectua. 

5. CÂND SAU CUM POT OPRI DONAȚIA?

Puteți opri donația oricând, trimițând PAPA STOP la 8844. De la momentul trimiterii mesajului cu codul PAPA STOP, nu veți mai fi taxat pentru donații lunare.

6. POT DONA DE PE O CARTELĂ PREPAID?

Da, puteți dona de pe un serviciu preplătit. Valoarea donației va fi dedusă din creditul existent până în momentul în care trimiteți SMS pentru oprire. Dacă într-o lună nu aveți credit suficient, donația nu se efectuează. În luna următoare, dacă aveți credit suficient, donația este de doi euro.

7. DUPĂ O ÎNTRERUPERE, CUM POT RELUA DONAȚIILE LUNARE?

Puteți relua oricând donațiile lunare, trimițând din nou codul PAPA prin SMS la 8844.

8. CUM POT AFLA CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BANII DONAȚI DE MINE?

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0232 211 726 sau pe e-mail la iasi@salvaticopiii.ro.

9. DONAȚIA MEA POATE SĂ FIE ANONIMĂ?

Donația dumneavoastră este și rămâne anonimă până în momentul în care dumneavoastră comunicați datele personale către Organizația Salvati Copiii Iași. În urma unei donații prin SMS, vă vor putea cere datele de contact DOAR organizațiile care sunt autorizate ca Operator de date cu caracter personal de către autoritățile competente. Platforma  DONAȚIE.RO va verifica această autorizare înainte de a vă întreba dacă doriți să luați legătura cu organizația.

Atenție! Dumneavoastră aveți dreptul să optați să nu fiți contactat, aveți dreptul de a nu da datele de contact și dreptul ca, în cazul în care ați dat datele de contact, să cereți ștergerea acestora din baza de date, atunci când vă doriți acest lucru.

Numărul este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Suma alocată lunar cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Pentru dezabonare trimiteți „PAPA STOP” la 8844. 

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE