Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Parteneri Corporate

Salvați Copiii este deschisă oricărei propuneri de parteneriat, colaborare sau inițiativă care vine din partea companiilor interesate de implicarea în proiecte de responsabilitate socială dedicate copiilor.

Kaufland.pngKaufland România a înțeles importanța sprijinirii programului de acces la educație pentru copiii din grupuri vulnerabile și se implică în mod constant în susținerea financiară a Centrelor Educaționale. Până în prezent, cu susținerea Kaufland România au fost sprijiniți peste 2500 de copii în municipiul București și  județele Brașov, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Hunedoara,  Iași, Timișoara. Serviciile au constat în integrare școlară, prin programul A Doua Șansă, prevenirea abandonului școlar, prin programe de tip Școală după Școală și facilitarea accesului la educație prin Grădinițe Estivale, pentru copiii de vârsta preșcolară care nu au frecventat grădinița. Copiii și familiile lor au beneficiat de sprijin material și consiliere socială, juridică și psihologică.

lidl.jpgLidl România este partener pentru educație din anul 2012. Peste 2500 de copii din comunități defavorizate din București și județele Brașov, Caraș – Severin, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Ilfov, Mureș și Timișoara au beneficiat de servicii directe pentru asigurarea accesului la educație. Totodata, copiii și familiile acestora au primit servicii de consiliere socială, psihologică și juridică și sprijin material.

VIVA FM e un radio echilibrat, o voce locală a regiunii noastre. Îl auzim în Iași, Pașcani, Hârlău, Botoșani, Suceava, Rădăuți, Piatra Neamț. În 2021, VIVA FM s-a alăturat cu bucurie campaniei „Stai la masă cu o faptă bună!”, iar îndemnul de a susține o masă caldă pentru copiii care învață în centrele educaționale Salvați Copiii Iași se aude clar și tare în emisiuni.

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE