Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

8 septembrie 2023
Ora 19:00

Gala Zâmbet în dar

Palas | Sala
Chopin - Vivaldi

Participă

Au mai rămas

Program

19:00 - 19:30 Primirea invitaților și networking

19:30 - 19:50 Prezentarea impactului Salvați Copiii Iași

19:50 - 20:00 Prezentare licitație caritabilă

20:00 - 20:40 Vizionare lucrări din licitația caritabilă

20:40 - 21:10 Bufet suedez

21:10 - 22:00 Licitație caritabilă cu strigare

22:00 - 23:30 Spectacol cu Medeea Marinescu și Marius Manole, piesa „Fă-mi loc!”, în regia lui Radu Beligan

23:30 - 02:00 Band și petrecere

Locație

salvati-copiii

Imaginea prezintă intrarea din exterior către sălile Chopin - Vivaldi. O altă modalitate de a ajunge este prin Palas Mall, se ia liftul de lângă magazinul H&M și se merge la etajul 2.

salvati-copiii

GALA ZÂMBET ÎN DAR, EVENIMENT CARITABIL ORGANIZAT DE SALVAȚI COPIII IAȘI

Povestea Galei Zâmbet în Dar este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului pe care vrem să îl oferim neîncetat și necondiționat celor mai vulnerabili, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii.

În 2023, a șaptea ediție a evenimentului caritabil Gala Zâmbet în Dar va avea loc pe 8 septembrie și va găzdui sute de invitați, împreună cu care vom celebra generozitatea, prietenia și dragul de bine. Alături de sponsori, donatori și parteneri vom scrie, și de data aceasta, o filă nouă din viața copiilor fără zâmbete.

Fii și tu făuritor de bine, făuritor de zâmbete. De ce? Pentru că un copil fericit ține în bucuria lui lumea întreagă!

salvati-copiii

PARTICIPĂ LA EVENIMENT

INVITAT

Accesul la Gala Zâmbet în dar se face pe bază de invitație, disponibilă pe Eventim:

Invitația reprezintă o donație de 490 lei pentru copiii defavorizați, din medii de sărăcie extremă, susținuți prin centrele educaționale Salvați Copiii Iași.

Cumpără invitație

OFERĂ INVITAȚIA CADOU

Poate că o faptă bună e cadoul pe care-l cauți. Bucuria pe care le-o facem altora e câteodată cel mai frumos cadou.

Oferă invitația cadou

SPONSOR

Susține un eveniment caritabil în beneficiul copiilor vulnerabili, fără costuri pentru companie. Ajutorul se concretizează printr-un contract de sponsorizare, a cărui valoare este deductibilă din impozitul pe venit/profit. Iar în semn de recunoștință, beneficiați de unul dintre pachetele de promovare. Ne auzim cu drag la telefon despre lucrurile minunate care se întâmplă atunci când vrei să faci un bine: Anca Busuianu / +40 747 381 201 / anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro

DE CE SĂ PARTICIPI?

O faptă bună

Fondurile strânse prin Gala Zâmbet în Dar merg către copiii vulnerabili, mici eroi care provin din medii de sărăcie extremă, susținuți zilnic prin centrele educaționale Salvați Copiii Iași. Frigul, lipsa apei curente și a condițiilor elementare de trai conturează o realitate extrem de dură, pe care niciun copil nu ar trebui să o trăiască. Împreună cu toate acestea, lipsa de atenție, afecțiune și educație în familie formează traume psihice și emoționale profunde, ceea ce le transformă copilăria într-o luptă pentru supraviețuire. Au nevoie să strângem rândurile în jurul lor, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici.

Spectacol „Fă-mi loc!”

Medeea Marinescu și Marius Manole, ieșean de altfel, au o chimie fantastică pe scenă, iar acest lucru este evident în spectacolul “Fă-mi loc!”, în regia regretatului Radu Beligan. Hazardul îi aduce pe Camilla (Medeea Marinescu) și Manuel (Marius Manole) împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate "scântei". Însă amândoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate. „Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice conveniență socială.

Networking

Gala Zâmbet în Dar înseamnă un prilej de conectare, de vorbă și râs cu oameni buni și frumoși. Prietenia, generozitatea, bunătatea au un firesc ce adună toți invitații în Gală și-i fac să se simtă apropiați, familiari și animați de aceeași dorință, de a schimba în bine lumea în care trăim.

O cauză cu care rezonezi

Gala Zâmbet în Dar este și momentul în care arătăm activitățile Salvați Copiii Iași și impactul lor pentru a schimba realitatea dură a celor mici, care nu au și nu pot. Dacă inima îți bate mai tare pentru cauza copiilor de la marginea societății, atunci vei găsi nenumărate moduri în care te poți implica mai mult.

Participă

SALVAȚI COPIII IAȘI

De peste 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă.

Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.

Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.

„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS - Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS - Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.

În 2022, 4.381 de copii și 1.785 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.

Fie că iei bilet pentru tine sau îl faci cadou, vei avea parte de o experiență diferită, în care puterea tuturor oamenilor buni motivează comunități și dărâmă sisteme de gândire convenționale.

Rezervă acum locul pe Eventim

În numele miilor de copii susținuți de #SalvatiCopiiiIasi, îți mulțumim infinit.