loader image

Gala Zâmbet în Dar

Ce poate fi mai frumos decât să Zâmbești? Să oferi un Zâmbet din toată inima unui copil care are nevoie de sprijinul tău!

Gala Zâmbet în Dar, eveniment de tradiție al organizației Salvați Copiii Iași, reunește în același loc zâmbetul, generozitatea și faptele bune, contribuind în a construi o lume mai bună pentru copiii din cele trei centre educaționale ale organizației – o lume în care aceștia să zâmbească și să crească frumos.

Povestea Galei a început acum trei ani din dorința de a aduce zâmbete pe chipul copiilor care provin din familii defavorizate și care prezintă risc ridicat de abandon școlar, aceasta fiind cea mai importantă misiune pentru noi. Alături de oamenii de bine ne propunem să transformăm o seară de Gală într-o seară memorabilă, prin care vom contribui cu toții la binele copiilor, oferindu-le acces la educație, ajutor la teme, rechizite, îmbrăcăminte și o masă caldă pe zi. Așadar, toate fondurile atrase din cadrul evenimentului vor avea această destinație!

Gala Zâmbet în Dar are loc în luna noiembrie și reunește peste 500 de invitați alături de care vom celebra generozitatea, prietenia și dragul de oameni într-un cadrul emblematic al Iașului încărcat de istorie și povești. Împreună cu sponsorii, donatorii și  partenerii vom scrie, ca în fiecare an, încă o filă din povestea zâmbetelor de copil.

Publicul va lua parte la o seară de spectacol de înaltă ținută prin care se va prezenta o piesă de teatru plină de umor și bună dispoziție. Așa cum pentru noi, copiii din cele trei centre sunt o mare familie, pentru care ne dorim să oferim zâmbete. Tot așa și publicului prezent la spectacol ne dorim să-i oferim o seară memorabilă cu zâmbete, în care să se simtă valoros și apreciat. Invitații noștri contribuie la schimbarea lumii, iar zâmbetul lor este important pentru noi, deoarece fericirea lor înseamnă și fericirea noastră și implicit a copiilor din cele trei centre educaționale. Publicul din sală este invitat totodată, să ia parte la o licitație tăcută de experiențe și obiecte deosebite dăruite cu drag de către artiști cunoscuți și care vor rămâne cu amintirea vie că arta înseamnă generozitate, calitate, zâmbet și frumusețe!

Toate acestea le facem cu drag pentru copii și pentru comunitatea ieșeană, iar zâmbetul este cel mai frumos dar simbolic pe care-l îmbrăcăm în acte de caritate pline de semnificație și emoții.

Cu această ocazie, vă invităm în lumea poveștilor cu zâmbete de copil pe gala.zambetindar.ro. Aici regăsiți o retrospectivă a celor trei ediții pe care le-am organizat alături de oameni minunați și frumoși.

Contribuie și tu la transformarea lumii. Fii un dăruitor de zâmbete!

 

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!