Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

7 octombrie 2022
Ora 17:00

Gala Zâmbet în dar

Palas | Sala
Chopin - Vivaldi

Participă

Au mai rămas

salvati-copiii

Program

17:00 Primirea invitaților și networking

18:30 Prezentarea impactului Salvați Copiii Iași

19:30 Licitație caritabilă

20:30 Spectacol „Mălăele special”

21:45 Networking

24:00 Mulțumiri și încheiere

Locație

salvati-copiii

Imaginea prezintă intrarea din exterior către sălile Chopin - Vivaldi. O altă modalitate de a ajunge este prin Palas Mall, se ia liftul de lângă magazinul H&M și se merge la etajul 2.

Gala Zâmbet în dar, eveniment caritabil organizat de Salvați Copiii Iași

Povestea Galei Zâmbet în Dar este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului pe care trebuie să îl oferim neîncetat și necondiționat celor mai vulnerabili, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii.

În 2022, a șasea ediție a Galei caritabile Zâmbet în Dar are loc pe 7 octombrie și găzduiește sute de invitați, împreună cu care vom celebra generozitatea, prietenia și dragul de bine. Alături de sponsori, donatori și parteneri vom scrie, și de data aceasta, o filă nouă din viața copiilor fără zâmbete.

Fii și tu făuritor de bine, făuritor de zâmbete. De ce? Pentru că un copil fericit ține în bucuria lui lumea întreagă!

Participa la eveniment

INVITAT

Accesul la Gala Zâmbet în dar se face pe bază de invitație, disponibilă pe Eventim:

Invitația reprezintă o donație de 250 lei pentru copiii defavorizați, fie că sunt copii care provin din medii de sărăcie extremă, susținuți prin centrele educaționale Salvați Copiii Iași, fie că sunt copii ucraineni refugiați, pe care îi sprijinim prin Școala Mobilă.

Cumpara invitatie

OFERĂ INVITAȚIA CADOU

Poate că o faptă bună e cadoul pe care-l cauți. Bucuria pe care le-o facem altora e câteodată cel mai frumos cadou.

Ofera invitatia cadou

SPONSOR

Susține un eveniment caritabil în beneficiul copiilor vulnerabili. Ne auzim cu drag la telefon despre lucrurile minunate care se întâmplă atunci când vrei să faci un bine: Anca Busuianu / +40 747 381 201 / anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro

De ce să participi?

Spectacol „Mălăele special”

Mălăele Special cu Horațiu și Bogdan Mălăele.

Actorul Bogdan Mălăele față în față cu tatăl său, Horațiu, într-o seară cu multe glume, monologuri, poezie și muzică. Un duel al eleganței, inteligenței și umorului care va provoca hohote de râs, dar și momente de reflecție. Spectacolul beneficiază de participarea cântărețului basarabean Radu Captari și se adresează persoanelor 18 ani+, întrucât poate conține limbaj licențios.

O faptă bună

Fondurile strânse din Gală merg către copiii vulnerabili, fie că sunt copii ucraineni refugiați sau mici eroi care provin din medii de sărăcie extremă, susținuți zilnic prin centrele educaționale Salvați Copiii Iași. Frigul, lipsa apei curente și a condițiilor elementare de trai conturează o realitate extrem de dură, pe care niciun copil nu ar trebui să o trăiască. Împreună cu toate acestea, lipsa de atenție, afecțiune și educație în familie formează traume psihice și emoționale profunde, ceea ce le transformă copilărila într-o luptă pentru supraviețuire. Au nevoie să strângem rândurile în jurul lor, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici.

Networking

Gala Zâmbet în Dar înseamnă un prilej de conectare, de vorbă și râs cu oameni buni și frumoși. Prietenia, generozitatea, bunătatea au un firesc ce adună toți invitații în Gală și-i fac să se simtă apropiați, familiari și animați de aceeași dorință, de a schimba în bine lumea în care trăim.

O cauză cu care rezonezi

Gala Zâmbet în Dar este și momentul în care arătăm activitățile Salvați Copiii Iași și impactul lor pentru a schimba realitatea dură a celor mici, care nu au și nu pot. Dacă inima îți bate mai tare pentru cauza copiilor de la marginea societății, atunci vei găsi nenumărate moduri în care te poți implica mai mult.

Participă

Salvați Copiii Iași

De 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă.

Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.

Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.

„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS - Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS - Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.

În 2020, 4.236 de copii și 289 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.

5 EDIȚII ALE GALEI ZÂMBET ÎN DAR

salvati-copiii
salvati-copiii
salvati-copiii
salvati-copiii
salvati-copiii

Fie că iei bilet pentru tine sau îl faci cadou, vei avea parte de o experiență diferită, în care puterea tuturor oamenilor buni motivează comunități și dărâmă sisteme de gândire convenționale.

Rezervă acum locul pe Eventim

În numele miilor de copii susținuți de #SalvatiCopiiiIasi, îți mulțumim infinit.

ORGANIZATOR

SPONSOR TITLE

salvati-copiii

SPONSOR GOLD

salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii

PARTENERI

salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii

PARTENERI MEDIA

salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii salvati-copiii

PARTENER OUTDOOR

salvati-copiii

Partener principal licitație caritabilă

Leontin Păun

Parteneri licitație caritabilă

salvati-copiii salvati-copiii

Maria Gabriela Simion

salvati-copiii

Ana Maria Alexandra Pleșcan

Mihaela Ciobanu

salvati-copiii salvati-copiii

Dana Fighiuc

Daniela Grapa

Sergiu Grapa

Elena Șoltuz

Petrica Sîncu

Elena Merticariu

Eva Maria Egyed

Ștefan Antohi

salvati-copiii

Ciprian Stratulat

salvati-copiii salvati-copiii

Felix Aftene

Valentina Druțu