loader image

Ce facem

Scoala DA!

Scoala DA!

Creştem accesului la educaţie şi incluziune socială pentru copii prin furnizarea unui pachet integrat de servicii psiho-socio-educaţionale.

Comunitate – Copil – Familie

Comunitate – Copil – Familie

Proiect ce și-a propus dezvoltarea si furnizarea de servicii sociale specializate in reabilitarea copiilor si adolescentilor care prezinta tulburari emotionale si comportamentale in urma trairii unor evenimente traumatice de tipul abuzului sau exploatării.

Gandeste in afara...Stigmei!

Gandeste in afara...Stigmei!

Proiectul își propune dezvoltarea de măsuri active în regiunea Moldovei pentru incluziunea socială şi educaţională a copiilor care manifestă o tulburare de sănătate mintală în vederea creşterii accesului la educație și a gradului de acceptare socială a acestora.

Si noi avem drepturi!

Si noi avem drepturi!

Asociatia Salvaţi Copiii Iasi are ca scop principal sa apere şi sa promoveze drepturile copilului în acord cu Convenţia Naţiunilor Unite.

ZOOM in comunitate!

ZOOM in comunitate!

Dezvoltăm serviciile specializate pentru reabilitarea copiilor expuși la violență din zonele urbane și rurale ale regiunii de Nord Est a României, în vederea asigurării protecţiei şi menţinerii la un nivel optim al sănătăţii, siguranţei şi stării de bine a acestora.

Campanii

Campanii

Campaniile derulate vizează obţinerea unor progrese marcante privind modul în care drepturile copilului sunt respectate si cum protectia copilului este perceputa de societate in general.


STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!