Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

Evenimente de Strângere de Fonduri

Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună. Află mai multe despre evenimentele derulate pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor.

An de an extindem activitatea de strângere de fonduri prin participarea la cele mai importante evenimente sportive sau prin organizarea de evenimente proprii de strângere de fonduri.

“Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind.”
— Anne Frank

GALA ZÂMBET ÎN DAR

Viața este o reprezentație a unui spectacol. Puncte culminante, intrigi, mai multe planuri, personaje, naratori, autori – toate acestea pun cap la cap opera noastră ca indivizi. De cele mai multe ori vom fi percepuți după rolul pe care îl avem în raport cu ceilalți din jurul nostru (personaje la fel de ample ca și noi). Faptele bune ne pun într-o lumină de reflector care vine din suflet. Este momentul să facem ceva pentru cei ce au atâta nevoie de sprijin.

» Află mai multe despre Gala Zâmbet în Dar

SEMIMARATON IAȘI

Semimaraton Iaşi este un un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, și a copiilor pentru care supravieţuirea zilnică este adevărata competiţie.

» Află mai multe despre Semimaraton Iași

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE