Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Simplul gest de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către Salvați Copiii e o garanție pentru viață pentru copiii născuți prematur.

În România există în continuare copii care provin din medii cu sărăcie extremă, în care sunt traumatizați fizic, pshihic și emoțional. Sărăcie, lipsă de educație, agresiune fizică, emoțională și psihică, lipsa nevoilor de bază (mâncare, haine, igienă, îngrijire medicală), lipsă de atenție, de afecțiune, de educație – sunt situații pe care copiii despre care vorbim, le trăiesc în fiecare zi. Toate acestea creionează traume care lasă urme adânci.

ASTĂZI PUTEȚI FACE UN GEST VALOROS PENTRU A-I AJUTA ȘI A LE OFERI SPERANȚĂ! ÎMPREUNĂ CU DUMNEAVOASTRĂ NE PUTEM ASIGURA CĂ ACEȘTI COPII TRĂIESC SĂRBĂTORILE DE IARNĂ AȘA CUM SE CUVINE.

De trei decenii Salvați Copiii Iași luptă pentru a crea un mediu mai blând, mai sigur și mai prietenos pentru toți acești copii care provin din medii defavorizate, dar fără implicarea dumneavoastră, toate aceste demersuri n-ar avea forța necesară pentru a face schimbări la dimensiunea la care e nevoie. Fie că vorbim de sărăcie, de abandon, de violență, de neglijare sau orice altă formă de abuz, fizic sau psihic, de 30 de ani încercăm să îndepărtăm suferința din viețile celor mai fragili și mai expuși dintre noi: copiii vulnerabili.

Pentru a aduce speranță în viețile acaparte de suferință ale copiilor vulnerabili, am desfășurat acțiuni, proiecte, programe și ne-am luptat cu un singur inamic, de multe ori aflat departe de ochii publici: trauma. De ce? Pentru că de fiecare dată am văzut aceeași realitate: TRAUMA OPREȘTE COPILĂRIA.

Și pentru că în orice demers, eforturile comune aduc cele mai bune rezultate, azi lansăm o invitație. Azi te întrebăm dacă nu îți dorești, prin compania pe care o reprezinți, să vii și tu alături de noi, în demersul nostru de a salva vieți de copii vulnerabili? 

IMPLICAREA TA SALVEAZĂ VIEȚILE ACAPARTE DE TRAUMĂ ALE COPIILOR VULNERABILI!

REDIRECȚIONEAZĂ20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT ȘI ADU SPERANȚA ÎN VIAȚA FRAGILĂ A UNUI COPIL VULNERABIL.

Contract de Sponsorizare

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Organizația Salvați Copiii, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Organizația Salvați Copiii Iași, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: 

ANCA BUSUIANU e-mail: anca.busuianu@salvaticopiii-iasi.ro, tel.:0786 551 470

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE