Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

| Campanie realizată de Salvați Copiii Iași

Școala Mobilă – Educație pentru copiii defavorizați

Donează 4 euro prin SMS la nr 8864 cu textul STUDII și susține educația copiilor care au cea mai mare nevoie.

Mobilizează educația pentru copiii nevoiași! Susține-i cu 4 euro lunar, prin SMS cu textul „STUDII” la numărul scurt 8864.

Salvați Copiii Iași lansează proiectul Școala Mobilă – Educație pentru copiii defavorizați. 400 de copii din Iași din medii defavorizate vor beneficia de 500 de ore de activități educative prin Școala Mobilă anual. Pentru că fiecare copil merită șansa de a învăța și de a-și îndeplini potențialul, proiectul ne invită pe fiecare dintre noi să-i susținem. Un gest simplu poate avea un impact enorm în educația lor: trimite textul „STUDII” la numărul 8864 și ajută Școala Mobilă cu 4 euro lunar*.

📖 Unii copiii nu vor decât să învețe.

Scoala Mobila - SMS la 8864 cu textul STUDII

Esența proiectului Școala Mobilă

Școala Mobilă este un instrument educațional ce oferă educație non-formală copiilor care au puțin sau deloc acces la educație. Acești copii trăiesc fie în zone izolate, fie în comunități care se confruntă cu sărăcie extremă sau fac parte din comunități de refugiați ucraineni stabiliți în Iași. Problemele cu care se confruntă familiile lor îi împiedică să meargă la școală și îi determină să înceapă să lucreze de la vârste foarte fragede pentru a-și ajuta familiile. Pentru unii dintre ei, timpul petrecut în activitățile Școlii Mobile este singurul moment în care se pot comporta cu adevărat ca niște copii. 

Susține Școala Mobilă și trimite un SMS cu textul „STUDII” la numărul 8864, cu 4 euro lunar 📲.

Contextul în care trăiesc copiii

Regiunea de Nord-Est a României, unde se află orașul nostru, este cea mai săracă regiune din UE, iar copiii sunt cei mai afectați de această situație. În comunitățile defavorizate din oraș, educația nu este o prioritate, ci supraviețuirea de zi cu zi. Copiii adesea nu pot merge la școală, fie pentru că familia nu îi poate susține, fie pentru că sunt implicați în asigurarea veniturilor familiei. Astfel, mulți copii care trăiesc aici au un nivel foarte scăzut de educație. 

Soluția

Școala Mobilă este un instrument educațional care permite organizarea de activități educative direct în comunitate. Este o cutie pe patru roți, cu planșe extensibile pe care putem atașa diferite panouri pe teme precum alfabetizarea, matematica, educația în domeniul sănătății, emoțiile, terapia creativă etc. Copiii din comunitățile defavorizate au șansa de a-și dezvolta abilitățile și de a-și crește stima de sine, astfel încât să poată merge (înapoi) la școală.

Prin fiecare donație cu textul „STUDII” la numărul scurt 8864, 4 euro lunar, creăm un mediu educațional mobil, o școală itinerantă care hrănește visele copiilor și deschide calea spre cunoaștere. Copiii își descoperă talentele, își construiesc încrederea în sine și se simt prețuiți și iubiți. Ei devin eroii propriilor vieți, depășind obstacolele și îmbrățișând oportunitățile pe care educația le aduce. Fiecare lecție devine o poveste captivantă, fiecare exercițiu devine o provocare, iar fiecare întâlnire devine o amintire prețioasă care le luminează ziua.

Dar Școala Mobilă nu se oprește doar la educație. Ea construiește punți între comunități, promovând înțelegerea și prietenia între copiii defavorizați și cei din comunitate. Aceasta cultivă spiritul de solidaritate și încurajează schimbul cultural, creând astfel o societate mai incluzivă și mai armonioasă.

Școala Mobilă este o sursă de speranță pentru copiii care trăiesc în sărăcie și marginalizare, pentru că educația este un drept fundamental al fiecărui copil și o forță puternică care poate schimba destine și să dezvolte comunități întregi. Fiecare copil are nevoie de o educație. Doneaza 4 euro lunar prin SMS la 8864, cu textul „STUDII” și adu școala la copiii care au cea mai mare nevoie. 

Oferă unui copil aflat în dificultate acces la educație. Susține Școala Mobilă cu o donație lunară de 4 euro. Trimite textul „STUDII” la numărul scurt 8864 📲.

*Valoarea Donaţiei este de 4 Euro/lună. Suma alocată cauzei este de 4 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile şi Vodafone România. Poți opri donația lunară cu text „STUDII STOP” la nr. 8864. Info la tel 0731834729.

Despre impactul activităților Salvați Copiii Iași în viața copiilor vulnerabili, poți afla AICI.

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE