loader image

De Ziua Copilului, Avisso a oferit voie buna si surprize copiilor de la Centrul “Crestem Impreună”

„Creştem Împreună” – program destinat susţinerii copiilor rămaşi singuri acasă ca urmare a plecării părinţilor la muncă în străinătate. Copiii beneficiază de sprijin pentru efectuarea temelor şi pregătire şcolară suplimentară, consiliere psihologică, activităţi de socializare şi de petrecere a timpului liber, asigurarea comunicării permanente cu părinţii plecaţi. Personalul implicat în programe ţine legătura cu persoanele în a căror îngrijire se află copiii şi asigură orientarea, pregătirea şi consilierea acestora prin întâlniri şi vizite la domiciliu. În fiecare program sunt implicaţi un cadru didactic, un consilier şcolar/psiholog, un asistent social şi voluntari.

Mulțumim Avisso– cel mai mare grup de firme din Iași ce oferă servicii complete de consultanță pentru dezvoltarea întreprinderilor și organizațiilor- bucuria copiilor a fost mare!

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!