preloder

Workshop cu reprezentantii Retelei regionale a promotorilor de servicii sociale destinate copiilor si familiilor vulnerabile

În perioada 11 – 13 iunie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi organizează, în cadrul proiectului ”Schimbări mici, diferențe MARI!”, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă, un workshop cu reprezentanţii Reţelei regionale a promotorilor de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile, la Pensiunea Poiana din Poiana Negri, Judeţul Suceava.

În vederea creșterii accesabilității și promovării serviciilor pentru copii şi familiile vulnerabile din regiunea Nord Est, au fost identificați 30 promotori ai reţelei regionale de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile din 84 de furnizori privaţi şi publici de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile, din judeţele Iași, Vaslui, Bacău, Suceava, Botoşani şi Neamţ, participanți la consultările regionale a furnizorilor de servicii sociale, organizate la Iași si Suceava.

Acest proiect şi toate evenimentele ce se vor desfăşura în cadrul lui, este înscris în demersul de Responsabilizare Socială demarat de Societal (reţea naţională de ONG-uri), şi, ca urmare a angajamentului său, va purta marca “Eveniment responsabil”.

→ citeste comunicatul de presa

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!