În perioada 15 – 21 Mai 2017 Federația Internațională de Coaching, filiala Romania vă invită să experimentați beneficiile coachingului accesând servicii pro bono de coaching, oferite de coach-i certificați în cadrul Săptămânii Internaționale de Coaching.

Săptămâna Internațională a Coachingului este un eveniment anual organizat la nivel global pentru a celebra profesia de coach. Pe durata acestei săptămâni, coach-i din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii de coaching, în comunitățile în care își desfășoară activitatea, pentru a da cât mai multor persoane șansa de a experimenta această abordare a dezvoltării personale și profesionale.

Federația Internațională de Coaching este dedicată dezvoltării profesiunii de coaching prin stabilirea de standarde etice înalte, oferirea de certificare independentă și construirea unei rețele internaționale de specialiști certificați în coaching într-o varietate de discipline. Are peste 25.000 de membri în peste 135 de țări care contribuie la scopul comun de a îmbunătăți notorietatea acestui domeniu, de a susține și proteja integritatea profesiei și de a se pregăti și dezvolta permanent, utilizând cele mai noi metode de cercetare și practică.

Anul acesta la Iași, în Săptămâna Internațională de Coaching, Comunitatea de Coaching Sistemic oferă servicii de coaching pro bono astfel:

Pentru că educația începe de timpuriu și reprezintă o șansă reală la un viitor mai bun, activitățile săptămânii sunt dedicate susținerii proiectelor educaționale Salvați Copiii Iași și copiilor care au nevoie de ajutor pentru a putea rămâne la școală. Donația recomandată pentru participare la workshopuri și sesiuni individuale este simbolică, de minimum 35 ron.

Mai multe informații despre eveniment precum și detalii privind programarea unei sesiuni individuale sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului “International Coaching Week – Pro bono coaching services”.

Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și a aderat încă de la început la mișcarea de promovare și de apărare a Drepturilor Copilului. Programele asociației se adresează  tuturor copiilor, acordând o atenţie deosebită celor aflaţi în situaţii dificile. În 2016, Salvați Copiii Iași a împlinit 25 ani de activitate, perioadă în care peste 100.000 de copii au beneficiat de campaniile şi programele derulate.

Pentru mai multe detalii:

Mihai Stoica – Ambasador ICF Romania la Iasi, mobil: 0744.427321, e-mail: mihai@humans-coaching.com

Irina Hazincop – Coordonator serviciu Salvați Copiii Iași, mobil 0731834729, e-mail: irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro