Fundația ”Salvaţi Copiii” – filiala Iaşi, în parteneriat cu Grupul de Firme Panifcom și Palas Mall Iași, a organizat pe 29 mai, în incinta Palas Mall (zona Atrium), a III-a ediție a spectacolului ”Alimentează-te cu sănătate”.

Spectacolul a fost organizat de copii pentru copii, urcând pe scenă elevi din 18 instituții de învățământ preșcolar, primar și gimnazial, din Județul Iași, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, 1 Iunie. Multe momente vesele, scenete, cântece, dansuri tradițional-populare dar și moderne, alături de cadouri surpriză, baloane, au antrenat, timp de trei ore, copiii și părinții, alături de cadre didactice, la distracție, zâmbet și voie bună.

Acțiunea a avut loc în cadrul Proiectului „Alimentează-te cu sănătate”, ce îşi propune promovarea alimentaţiei sănătoase şi a mişcării fizice în rândul copiilor – drept fundamental al copilului pentru prevenirea sedentarismului, a obezităţii şi a bolilor cronice în rândul acestora, lansat în luna iulie 2012 de Salvaţi Copiii Filiala Iaşi, în parteneriat cu Panifcom.

Mulțumim Grupul de firme Panifcom, Palas Iasi și Avisso pentru susținere în realizarea evenimentului!
Mulțumim http://infois.ro !
Mulțumim echipei de organizare, Centrul de voluntariat Salvați Copiii Iași.