loader image

Salvați Copiii Iași a fost distinsă în cadrul Galei Premiilor Participării Publice cu premiul „Educație la gura sobei”

Filiala Iași a Organizatiei Salvați Copiii a fost premiată joi, 24 martie 2016, la Gala Premiilor Participării Publice. Premiul care a revenit asociației ieșene este „Educație la gura sobei”.

A fost astfel premiată campania „Acolo unde nu ajung drepturile copiilor”,  prin care Salvați Copiii Iași a  înființat “grădinițe de acasă” în 5 comunități rurale izolate din județele Iași și Vaslui, contribuind astfel la reducerea abandonului școlar.  Aceste acțiuni au avut loc în cadrul proiectului Servicii sociale inovative pentru comunităţile rurale izolate din Regiunea Nord-Est(RO2013_C4_13), finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

poza gala

Gala Premiilor Participării Publice, ediția a VII-a, a avut loc joi 24 martie 2016, la București. Evenimentul este organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene în România. În cadrul evenimentului anual organizat de CeRe sunt premiați cetăţeni şi organizaţii care au reuşit să determine instituţii ale statului să rezolve probleme ale comunităţilor lor, de la modificarea unei legi, până la pietruirea unei străzi. Scena Galei este oferită şi autorităţilor publice care deschid procesul decizional către societate.

 

Informaţii suplimentare despre premiu și activitatea Salvați Copiii Iași puteți obține de la dl. Liviu Magurianu – manager proiecte, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, tel/fax: 0232 219 986, 0723 271 605, e-mail: office@scoalamobila.ro.

Attachment

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!