loader image

S-a lansat proiectul „Servicii sociale inovative pentru comunitatile rurale izolate din Regiunea Nord-Est” in parteneriat cu Inspectoratele de Politie Judetene Iasi si Vaslui

Ieri, 07.05.2014, a avut loc conferinţa de presă de lansare a proiectului „Servicii sociale inovative pentru comunităţile rurale izolate din Regiunea Nord-Est” (cod proiect RO2013_C4_13) implementat de Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui. Proiectul este finanţat în cadrul Fondului ONG în România, Mecanismul financiar al Spaţiului Economic European 2009-2014.

Evenimentul a fost organizat la sediul IPJ Iaşi şi s-a bucurat de prezenţa Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Chestor de Poliţie Scripniciuc Ioan, Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Comisar şef de Poliţie Carp Mihai, a doamnei Maricica Manole, Preşedinte a Asociaţiei Salvaţi Copiii Iaşi, precum şi de prezenţa reprezentanţilor instituţiilor mass-media locale şi regionale şi ai autorităţilor locale şi societăţii civile.

În cadrul conferinţei de presă au fost prezentate informaţii referitoare la finanţatorul proiectului, perioada de implementare, obiectivele şi principalele activităţi precum şi informaţii referitoare la contextul colaborării anterioare dintre instituţiile partenere, colaborare care a dus la implementarea proiectului mai sus amintit. Un punct de interes deosebit l-a reprezentat înfiinţarea Grădiniţelor de acasă, un serviciu educaţional pentru copiii de vârstă preşcolară din comunităţile izolate vizate de proiect.

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!