Campania “Zâmbet în Dar” desfășurată de Organizația Salvați Copiii Iași mobilizează în continuare întreaga comunitate ieșeană. Organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate, campania invită la generozitate prin alte trei evenimente inedite prin care ieșenii pot contribui direct la sprijinirea a 100 de copii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

Lansată în weekendul 17-18 septembrie 2016, campania „Zâmbet în Dar” marchează 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași cu rezultate remarcabile în cadrul comunității și peste 100.000 de copii ajutați. Campania include 25 de evenimente inedite dintre care primele patru au adunat deja în jurul cauzei parteneri de suflet și donatori generoși, dornici să contribuie la efortul de a ajuta copiii aflați în situații dificile din zona de NE a României.

Urmează un sfârșit de săptămână dedicat zâmbetului strălucitor în care Organizația Salvați Copiii Iași sărbătorește împreună cu Junior Clinic prin evenimentul “Dințișori cu Zâmbet”. Astfel, în zilele de 6,7 și 8 octombrie, banii obținuți din costul tratamentelor și al consultațiilor vor fi donați de Junior Clinic pentru a susține programele Salvați Copiii Iași, iar cei care vor trece pragul clinicii vor primi în dar turtă dulce cu dințișori zâmbitori.

Cel de-al doilea eveniment aflat în desfășurare în această perioadă și lansat încă din 25 septembrie 2016 este “Zâmbet în dar cu gust natural!” organizat împreună cu Gustul Natural, care se va desfășura până pe data de 25 noiembrie 2016. În cadrul acestui eveniment, 2.5% din încasările obținute vor fi donate de Gustul Natural în beneficiul copiilor susținuți prin proiectele Salvați Copiii Iași, la care se adaugă donațiile pe care vizitatorii magazinului on-line le pot face direct în timpul cumpărăturilor.

Sărbătorind egalitatea șanselor în educație, spiritul civic și sensibilitatea, Salvați Copiii sărbătorește pe parcursul întregii luni octombrie prin evenimentul “Mesajul tău pentru 25 de ani Salvați Copiii Iași”. Organizat împreună cu instituțiile de învățământ din regiunea de Nord Est a României, evenimentul invită elevii de toate vârstele să creeze și să trimită mesajele lor de felicitare în format imagine sau video pe adresa de email salvaticopiii-iasi@gmail.com. Mesajele vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a organizației.

Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică. Toți cei care doresc să contribuie sunt așteptați la evenimentele campaniei “Zâmbet în Dar” sau direct la sediul organizației din Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași.

Mulțumiri speciale: Iutta, Optica Medicală Vision for you, Palas Mall, Quasar Dance, Complex Comercial ERA Shopping Park Iași, ProBikeAddiction, Paul Chireac, Muzeul Național al Literaturii Român Iași – Casa Pogor, Grand Hotel Traian, Restaurant Traian, Grupul de firme Avisso, Atelier Celebro, Wiron, Ines Dumitriu, Cristi Grăunte, Andrei Silvas, Șerban  Costinescu, Coca Cola, Gramma Wines, Gustul Natural, Bianca Băitanu, Mia Michaela, Lomio Image, Kotanyi, Legume Aroneanu, Crama Rătesti, Iulius Meinl, Marius Rebegea, S.C. Cobyl S.R.L., S.C. Siorom S.R.L, S.C. Wine & Friends S.R.L., Zenna – Atelier de creație vestimentară, Sophia, Cabinet Stomatologic Denta Max, Ștefan Atârgovițoaie, Diana Petcu, Maria Luisa Andrici, Essenza Quartet, Tricorp Events, Amalia Georgescu Events,  Vlad Baba și Școala de Televiziune și Film „Just Smile”, Junior Clinic, Primăria Municipiului Iași, Ateneul Tătărași, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași, Maparom Invest S.R.L., Lavan Events, Închis Escape Room, Dedal Tur, Floraria Amaryllis, Fundația pentru Comunitate, Dance Sensation by Oana Iftime, Colegiul Național de Artă „ Octav Băncilă”, Club Dance Energy, Cuptorul Moldovencei, Sound Art Studio, Sedcom Libris, Clubul de Fotbal Didi Junior, Alina Dan.

Mulțumiri partenerilor media: Ziarul de Iasi, Radio Hit, Viva FM, IasiFun, Radio Iasi, Iasi TV Life, Tele M, Zile și Nopți, Agora Press.

Irina Hazincop – Coordonator serviciu – Salvati Copiii Iasi

Aleea Ion Simionescu nr.6, PT 15, Iasi, Judetul Iasi

Tel/Fax: 0232 219986

Mob 0731 834 729

irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro

www.salvaticopiii-iasi.ro, www.salvaticopiii.ro, www.zambetindar.ro