loader image

In cadrul proiectului educational “Campionii”, Editia a II-a, ne-am alimentat cu sanatate de la prichindeii din invatamantul prescolar din Iasi

Sâmbătă și Duminică, 24, 25 Mai 2014, ne-am alimentat cu sănătate cât pentru un an întreg, de la prichindeii din învățământul preșcolar din Iași.

Evenimentul face parte din proiectul educațional “Campionii“, Ediția a II-a, derulat în parteneriat cu G.P.P. Nr.12 Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași. Întreaga activitate presupune implicarea preșcolarilor în concursuri sportive pentru o viață sănătoasă.

“Proiectul vizează ca activitățile de educație fizică să devină un prilej de bucurie, o stare de bine, o necesitate, iar cadrele didactice să-i convingă pe copii să descopere și să înțeleagă, prin mijloacele accesibile vârstei lor, că într-un corp sănătos există întotdeauna o minte sănătoasă, formându-le astfel, trăsături de voință și caracter.”( Prof. Popa Didița, coordonator de proiect).

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!