loader image
  • Protectia impotriva violentei

    Salvati Copiii Iasi sustine promovarea si respectarea drepturilor copilului, inclusiv protectia impotriva violentei asupra copilului prin diferite intalniri, cursuri de disciplinare si programe de dezvoltare a abilitatilor socio-emotionale.

  • Consiliere parinti

    Centrul de Consiliere Pentru Părinti Iași ajută părinții să redescopere cât de importantă este relația părinte-copil și cum poate fi ea consolidată, în urma transformărilor datorită fiecărei etape de vârstă, experiențelor sau individualității copilului.

Drepturile copilului

Drepturile copilului

Asociatia Salvaţi Copiii Iasi are ca scop principal sa apere şi sa promoveze drepturile copilului în acord cu Convenţia Naţiunilor Unite.

Protectie

Protectie

Salvati Copiii a creat si dezvoltat servicii specializate pentru protectia copilului in familie si in societate.

Educatie

Educatie

Acționând întotdeauna în interesul superior al copilului, Salvați Copiii pune accentul pe drepturile copilului de a primi o educație care să îi permită dezvoltarea, în condiții nediscriminatorii, a aptitudinilor și personalității sale.

Sanatate

Sanatate

Asigurarea unuia dintre drepturile fundamentale consemnate în Convenția privind drepturile copilului, și anume accesul la sănătate al copiilor și adolescenţilor reprezintă o prioritate pentru Salvaţi Copiii.

Direcționează 3,5% pentru copii

Direcționează 3,5% pentru copii

Fiţi susţinătorii noștri în programul de reducere a mortalităţii infantile şi alegeţi să redirecţionaţi 3,5% din impozitul pe venit datorat statului aferent anului 2018 către Salvaţi Copiii Iași.

Lobby

Lobby

Salvaţi Copiii susţine şi monitorizează respectarea obligaţiilor legale ale autorităţilor, părinţilor, profesorilor şi specialiştilor care acţionează în procesul complex al implementării reglementărilor în vigoare cu privire la drepturile copilului și protecția copilului.

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!