Cea de-a IV-a ediție a Galei Zâmbet în Dar a reușit să atragă suma de 21500 euro din licitația tăcută de experiențe și obiecte deosebite, din donații și din pachetele de sponsorizare. Contribuțiile tuturor celor implicați însumează un gest de maximă generozitate, care vor asigura copiilor o masă caldă, hăinuțe, servicii de tipul „Școală după Școală”, servicii de dezvoltare a abilităților de viață, respectiv servicii de consiliere psihologică și socială.  

Ediția din acest an, a devenit un pol al implicării și responsabilității sociale reunind în același loc, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, peste 600 de invitați. Este minunat să vezi cum binele triumfă și transformă în bine viața celor mici. Așadar, datorită oamenilor generoși, cu suflet mare, peste 120 de copii care provin din familii defavorizate, vor fi susținuți pentru a merge la școală.

 ”Ediția a IV-a a Galei a reunit comunitatea ieșeană într-un ecou al binelui social unde peste 600 de oameni inimoși au transformat seara de gală într-o seară a faptelor bune. Mulțumim sponsorilor, partenerilor, invitaților și tuturor celor care ne-au ajutat să oferim pentru peste 120 de zâmbete copiilor și să facem un pas important în educația lor. În egală măsură, evenimentul din acest an, atrage atenția și asupra dreptului la educație al copiilor aflați în risc de abandon școlar și excluziune socială, o misiune îndeplinită datorită dumneavoastră. Este un eveniment de conștientizare a comunității și de formare a unei atitudini prosociale. Comunitatea reacționează din ce în ce mai bine la rețeta noastră: caritate, teatru, artă, socializare și comunicare între generații. – declară  Ioana Atasiei, Președinte Salvați Copiii Iași.

Evenimentul a adus alături peste 145 de sponsori și parteneri care ne-au sprijinit pro-bono cu servicii și produse în valoare de 50.000 euro pentru a oferi o seară memorabilă cu scopul de a susține accesul la educație al copiilor aflați în risc de abandon școlar. Gala Zâmbet în Dar, cel mare eveniment caritabil al toamnei din Capitala Moldovei, a adus la unison: teatrul, show-ul de improvizație și o licitație de experiențe și obiecte deosebite. A fost o gală a umanității, o gală a zâmbetelor pentru cei mai firavi dintre noi, copiii. Acest lucru ne motivează permanent să îmbunătățim serviciile în beneficiul copiilor și totodată să mobilizăm comunitatea pentru a îndeplini acest obiectiv în fiecare an.

Pe lângă piesa serii, comedia anului 2017 pe Broadway – Cum să Distrugi o Piesă și Impro Show-ul oferit de Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT, s-a prezentat invitaților și o licitație tăcută de experiențe și obiecte deosebite ce a expus peste 80 de produse. Toate acestea au fost dăruite pro-bono de artiști, designeri și producători cunoscuți.

În seara de 15 noiembrie 2018, invitații  au adjudecat peste 50 obiecte de artă și experiențe deosebite precum:

Obiecte de artă semnate de: Valentina Druțu, Daniela Grapa, Sîncu Petrică, Alexandru David, Alina Kraus;

Art deco & Home de la Ambra Sign, Sporul, Diqis, Artesis;

Pălăriile chic de la Mihaela Iacob;

Jucarii și produse pentru copii: de la Mica Doll, Alice Doll, Crochet Joy, Ergonomice, Atelier Simpluș, Happy Friday;

Rochii de seară: Zenna Wedding Fashion, Atelier Aerial;

Experiențe și excursii oferite de WISE travel, Best Western Bucovina, Volvo Cars și Hotel Dorna, Casa Poveste și Hoinar Events;

Antichități : Butonii lui Mihail Sadoveanu și Carte ”La Sainte Bible” 1841 oferite de Anticariat Grumazescu;

Pachete de sănătate și infrumusetare de la: Vivertine, Gamarde, Laboratoarele Fiterman, Steaua Divină, Lavanda Laurei, Eden Line, Natural Bucovinean, QI Cosmetics, Tasha Spa Center, Golden;

Accesorii Bărbați: Seroussi, Chosette;

Accesorii și bijuterii de la:  Alice Dolls, Iuliana Asoltanei,  Contemporia, Utopic, Madamme Bijoux, Magia Cristalelor, Vogel, Mădălina Spîrleanu;

Cine și coșuri cu bunătăți de la: Krud, Vale Putna, Solaris, Deliciul Mihaelei și Conacul Goruni;

Vinuri de colecție oferite de Domeniile Averești și Domeniul Drăgași.

Evenimentul nu ar fi avut ecou fără sprijinul partenerilor mass-media și fără implicarea activă a voluntarilor care sprijină în mod constant acțiunile Salvați Copiii Iași. A fost o seară de excepție în care bucuria și zâmbetele invitaților au însemnat și bucuria copiilor. Ne dorim ca și anul viitor ieșenii să participe, să fie generoși și să sprijine cu toată inima copiii din comunitățile defavorizate ale Iașului. Declarăm deschis parteneriatul pentru Gala Zâmbet în Dar 2019.

 

 

 Mulțumiri speciale partenerilor și sponsorilor evenimentului:

Sponsor Silver:

Prima Car, Delphi Technologies.

Loja Companiei:

Junior&Familly Dental Center, FRAROM International Est, DIQIS, Mamma Mia.

Parteneri Eveniment:

Primăria Municipiului Iași, Palatul Copiilor Iași, Cutiuța cu Amintiri, Deliciul Mihaelei, Gamarde, Eventway, Eden Line, Steaua Divină, Royal Print, Jassyro, Slim Dulce, L’Artisan, Lavanda Laurei, Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT, Hotel Bellaria,Gran Gusto, Zenna Wedding Fashion, Seroussi, September Studio, Auchan  Retail, Aramaic, Tulip, Marbacdecor, Ospătari și Servicii Evenimente, Solaris, Civic Heroes, Exe Print, Serviciul Voluntar de Ambulanta Iasi, Hotel Complex Ciric, Star Make up Academy, Domeniile Averești.

Partener Oficial Outdoor:

Fabrica de Print

Parteneri Promovare și Creație:

Celebro, Unreel Media, United Media, Clubul Fotografilor Iași, Canopy, Affichage România, WINK Public Multimedia, Advento Media HUB, Wiron, Wibssy, Euro Media, Getica, Ines Rocks.

Parteneri Licitație:

Felix Aftene, Sîncu Petrică, George Ivan, Leontin Păun, Bogdan Bârleanu, Casa de Vis Viorela, Magia Cristalelor, Anticariat Grumăzescu, Valentina Paraschiv, Alexandru David, Deliciul Mihaelei, Hoinar Events, Eden Line, Aurelia Carabineru, Valentina Druțu,  Daniela Grapă, Sergiu Grapă, Alina Kraus, Smaranda Bostan, Alice Dolls, Alina Avram, VALEPUTNA, Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iași, Lisa Dolls, Mica Doll, Volvo, QI Cosmetics, Gamarde, Happy Friday, Zenna Wedding Fashion, Food Studio, WISE Travel, Școala Primară și Grădinița Atelier 1, Alice’s Shop, Utopic, Chosette, Contemporia, Iuliana Asoltanei, Vivertine, Thundra, Atelier Aerial, Lavanda Laurei, Frarom International Est, DIQIS, Sporul, Pensiunea Casa Poveste, Natural Bucovinean, Solaris, Hotel Dorna, Seroussi, MOBEXPERT, Best Western Hotels&Resorts, Ergonomice, Ambra Sign, Crochet Joy, Conacul Goruni, Madamme Bijoux, Steaua Divină, Mihaela Iacob, Domeniile Averesti, Laboratoarele Fiterman, Krud, Tasha Spa, Golden.

Parteneri Media:

Radio HIT, Radio România Iași, Tele M, Ziarul de Iași, Evenimentul Regional al Moldovei, WINK Public Multimedia, Impact FM, Iași TV Life, Alt Iași.ro, Vocea ONG, Bună Dimineața Iași, Iași FUN, In Oraș.ro, Curierul de Iași, In Society, Șapte Seri, Agora Press, Zile și Nopți, Apollonia Radio, Apollonia TV, Moldova NEWS, TVR Iași, Revista Timpul, Info Iași, Spectacole Iași, Ești din Iași dacă și Fabricat în RO.

Salvaţi Copiii Iași este o organizaţie neguvernamentală, non-profit care militează activ pentru drepturile copilului și protecția copilului. Activând în comunitatea ieșeană de 27 de ani, asigurăm servicii prin programele și proiectele noastre și aducem zâmbete pe fețele copiilor. Alături de partenerii și sponsorii noștri, am oferit sprijin și servicii pentru mai bine de 100.000 de copiii. În prezent, organizaţia desfăşoară programe în 6 județe ale regiunii de Nord Est a României, are 400 de membri şi peste 100 de voluntari, în majoritate tineri. 

  –––––––––––––––––––––––––––-

 Persoană de contact:

Coordonator Eveniment

Irina Hazincop / 0731.834.729 / irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro

–––––––––––––––––––––––––––-

  Persoană de contact:

Coordonator Eveniment

Irina Hazincop / 0731.834.729 / irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro