Asociația Salvaţi Copiii Iaşi a organizat Gala Zâmbet în Dar 2023, un eveniment caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii defavorizaţi. Sponsorul oficial a fost compania PHINIA.

1.357 de copii sunt susținuți în acest an prin proiecte de sănătate, educație și protecție, dintre care 270 beneficiază zilnic de educație în cele 4 centre educaționale ale asociației din Iași. 

Pe 8 septembrie, în cadrul de poveste al sălii Chopin-Vivaldi din Palas a avut loc cea de-a 7-a ediţie a Galei Zâmbet în Dar, alături de cei peste 400 de invitați. Gala reprezintă un context de bine care îi aduce împreună pe cei care sprijină constant cauza copiilor pentru care accesul la educație este o provocare zilnică.

📣 Ediția a șaptea a Galei Zâmbet în Dar

Câteva repere ale acestui eveniment care a îmbinat spectacolul, caritatea și speranța într-un viitor mai bun:

🎭 Piesa „Fă-mi loc!” cu Medeea Marinescu și Marius Manole, în regia marelui Radu Beligan. 

🤩 Laura Lucescu a fost gazda serii, iar artiști precum Vladlen Babcinețchi, Valentina Druțu, Daniela Grapă, Gabriela Drinceanu, Emanuel Chiriac, Georgiana Macovei, și mulți alții au contribuit cu lucrări de artă în licitația caritabilă.

💃 DJ Ovyvox și Trupa de Weekend au întreținut atmosfera cu muzică bună și au ținut invitații la dans până noaptea târziu!


  Declarații Gala Zâmbet în Dar 2023

„Suntem onorați să fim partenerii unuia dintre cele mai puternice ONG-uri care implementează proiecte pentru generațiile tinere. PHINIA s-a alăturat galei Zâmbet în Dar pentru că am conștientizat necesitatea și utilitatea acestui eveniment pentru a asigura copiilor resursele necesare pentru a primi hrană, educația și cea mai bună șansă de a scăpa de sărăcie sau din medii sociale vulnerabile. Sunt convins că fără proiectele și evenimentele caritabile Salvați Copiii Iași, mii de copii ar merge flămânzi la culcare și ar abandona școala pentru a munci la doar 9-10 ani sau chiar mai devreme. Am încredere că și mai mulți oameni de afaceri dar și ceilalți ieșeni vor deveni mult mai sensibili la probleme copiilor și vor contribui financiar pentru a-i ajuta pe cei defavorizați, care nu au nicio vină că s-au născut și cresc în mediul respectiv. Rolul nostru este să le întindem o mână de ajutor și să-i ajutăm să se ridice”, afirmă Dan Țețu, director general fabrica PHINIA Iași. 

Le spunem tuturor celor care au fost prezenți pe 8 septembrie, la cea de-a șaptea ediție a Galei Zâmbet în Dar, un mare și cald 𝐦𝐮𝐥𝐭̗𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 pentru deschidere și eforturile depuse de-a lungul timpului pentru 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭̗𝐢. Suntem, de asemenea, recunoscători pentru fiecare gest de solidaritate din partea comunității ieșene, deoarece credem că 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 poate fi liantul ce adună oamenii, depășește barierele și deschide drumul către o societate bazată pe bunăvoință, un loc în care toți copiii au acces la educație.” a declarat Ioana Atasiei, Președinte Salvați Copiii Iași.

Copiii care sunt în programele noastre se confruntă cu diferite probleme, începând de la faptul că au dificultăți materiale, provocări școlare, dificultăți emoționale. Avem și copii cu părinți plecați la muncă în străinătate și atunci ei se mai confruntă și cu dorul față de părinți. Noi încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor copiilor prin activitățile pe care le derulăm în centrele educaționale sau în centrul de consiliere. De asemenea, lucrăm și cu familia copilului, tocmai pentru a-i ajuta și pe adulți să poată oferi un suport copiilor lor.” a declarat Corina Mighiu, Coordonator Programe Salvați Copiii Iași.

Cred că gestul de a fi alături de acești copii este unul pe care oricine l-ar face. Nu văd o altă modalitate de a răspunde unei astfel de chemări. Eu cel puțin sunt impresionată de fiecare dată, cu atât mai mult cu cât am și eu un copil și mă gândesc la cei care poate nu au posibilitățile care trebuiesc, nu au poate părinții care să le fie alături. Eeste impresionant când cineva se ocupă de aceste lucruri.” a declarat Valentina Druțu, artist plastic care a donat pentru licitația caritabilă lucrarea „Lumina gândului”.

Sunt extrem de onorat și încântat să iau parte la această gală, am fost invitat de Asociația Salvați Copiii Iași și mă bucur să pot oferi, să aduc o contribuție pentru activitățile pe care le desfășoară și sper eu că prin lucrările pe care le aduc artiștii și contribuția lor vom avea un aport semnificativ.” a declarat Vladlen Babcinețchi, artist plastic care a donat pentru licitația caritabilă  sculptura „Himeră”.

Aftermovie Gala Zâmbet în Dar 2023

👉 Rezultate Gala Zâmbet în Dar 2023

În urma celei de-a șaptea ediții a Galei Zâmbet în Dar s-au strâns peste 10.000 de euro pentru susținerea educației copiilor aflați în dificultate.


📌 Mulțumiri sponsorilor, partenerilor și artiștilor din Gala Zâmbet în Dar 2023

Salvați Copiii Iași mulțumește tuturor sponsorilor, artiștilor și donatorilor care au contribuit la înfăptuirea acestui eveniment:

Sᴘᴏɴsᴏʀ Oғɪᴄɪᴀʟ – Phinia

Sᴘᴏɴsᴏʀ Gᴏʟᴅ – Wantsome, IT’s Wise, Moldova Center, PC  Dental, Arcadia spitale și centre medicale, Twinkle star, Expert Invent Consult

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀɪ  Zᴀ̂ᴍʙᴇᴛ ɪ̂ɴ Dᴀʀ Dɪᴀᴍᴏɴᴅ – Eset  Foundation, Cobyul, Coseli, Logarithmic, Eset, Misavan, Panifcom, Patis, Telus International, Praxis, Blanca, Craft Studio, Beenear

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀɪ Zᴀ̂ᴍʙᴇᴛ ɪ̂ɴ Dᴀʀ Gᴏʟᴅ – A la Grec, Cuptorul  Moldovencei, ApiCris, Cuptorașul, Pim, Frișcot, Decathlon, Farmaciile Fortis, DigiTexx, Vodafone, Vitesco  Technologies, Rotiserie Pizzerie Yes, Carmen Barbu, Simigeriile Petru, Hamak,  Centrum Gym, Magazinul tău de beauty,  Golden Barbers,  Barber Club, Salon Venus, Cake Expert, HV Street, Donna Carina, Dentesse, Visual Cont

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀɪ  Oʀɢᴀɴɪᴢᴀʀᴇ – Iulius Management Center, Congress Hall, Bliss Events, Booz Events,  Hotel Unirea,  Emanuel Băiceanu, Ador Bowen by Oana Trofin, One 2 Yoga, Paul Pădurariu Photographer, Videograf Mihai Bârsan, Tricorp, Jassyro,  Gramma, Krud Express, Krud,  Babyhub,  Top Art, Compania de transport public Iași, Muzeul  Național al Literaturii Române Iași, Domeniile Averești, Caii de La Letea

Gᴀᴢᴅᴀ ᴇᴠᴇɴɪᴍᴇɴᴛᴜʟᴜɪ – Laura Lucescu

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀɪ ᴍᴇᴅɪᴀ – TVR Iași, Wink, Alldova News, Info Anunț, Agorapress, Iași TV Life, Euromedia, Getica, Affichage, Kartezian, Ultravision, TeleM, United Media,  Itineris

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀ ᴏᴜᴛᴅᴏᴏʀ ᴘʀɪɴᴄɪᴘᴀʟ –  Fabrica de print

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀɪ ᴅᴇ ᴘᴇᴛʀᴇᴄᴇʀᴇ – Ovyvox, Trupa de Weekend

Aʀᴛɪs̗ᴛɪ ɪ̂ɴ ʟɪᴄɪᴛᴀᴛ̗ɪᴀ ᴄᴀʀɪᴛᴀʙɪʟᴀ̆ – Leontin Păun, Daniela Grapă, Sergiu Grapă, Mihaela Iacob – Mella’s Hat, Woodatree – Mihaela Balica, Denisa Pușcașu – PushDesign, Dana Fighiuc, Petrică Sîncu, Valentina Druțu, Paul Pădurariu, Georgiana Macovei, Tudor Bura, Cătălin Macsiniuc, Mădălin Țibichi, Sorin Purcaru, Vladlen Babcinețchi, Theodor Ștefan Axinte, Gabriela Drinceanu, Emanuel Chiriac, Emilia Avărvăroaei, Anatolie Gherasimov, Alina Kraus, Raluca Ciucanu – Maria’s Ladybugs, Andreea Turel – Chu Chu Handbags, Mihaela Ciobanu, Mihai Albu

Pᴀʀᴛᴇɴᴇʀ ɪɴsᴛɪᴛᴜᴛ̗ɪᴏɴᴀʟ –  Primăria Muncipiului Iași.


_________

Persoana de contact:

Adelina Băiceanu, coordonator eveniment, adelina.baiceanu@salvaticopiii-iasi.ro.

Despre Organizaţia Salvaţi Copiii Iași:

De 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă. 

Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii. 

Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.

„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.

În 2021, 4.381 de copii și 1.785 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy