preloder

Furnizorii de servicii sociale din judetele Suceava, Botosani si Neamt se intalnesc la Suceava in cadrul celei de-a doua consultari regionale

Joi, 27 februarie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi organizează la Suceava cea de-a doua consultare regională a furnizorilor de servicii sociale, la care sunt invitaţi să participe 40 de furnizori privaţi şi publici de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile, din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ.

Evenimentul va avea loc la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţa Copilului Suceava şi se desfăşoară în cadrul proiectului „Schimbări mici, diferenţe MARI!”, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

→ citeste comunicatul de presa

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!