Iași, Full-Time, 5-10 ani experiență în muncă, Entry level / Mid level / Senior pentru poziția de Fundraiser, permis conducere cat. B, studii superioare

Candidatul ideal

Jobul de Fundraiser în Salvați Copiii Iași este mai mult decât un loc de muncă, este o oportunitate de a crea un context de bine pentru copiii vulnerabili, care au nevoie de ajutor.

Ți se potrivește jobul dacă ești un om săritor și inimos, sociabil, comunicativ, cu inițiativă și dacă îți dorești să faci o activitate cu sens. De asemenea, e un job pentru o persoană cu gândire matură, cu experiență în muncă, preferabil peste 10 ani. Nu e nici o problemă dacă nu ai experiență ca Fundraiser, e o activitate care se învață.

Descrierea jobului de Fundraiser

Este un job activ, cu activități de birou și teren, cu beneficii de neprețuit: zâmbetul copiilor și faptul că zi de zi ajuți la crearea unui viitor mai blând pentru ei. 

Responsabilitățile Fundraiserului:

Abilități & studii ale Fundraiserului:

De ce să aplici?

Unde trimiți CV-ul?

Trimite CV-ul pe adresa monica.cretu@salvaticopiii-iasi.ro, iar la Subiect folosește titlul „Job Fundraiser / (numele tău)”, plus un acord conform GDRP prin care ești de acord ca datele tale personale să fie prelucrate de Salvați Copiii Iași.

❤️ Mulțumim cu recunoștință!

Despre Salvați Copiii Iași

De peste 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă. Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.

Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.

„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.

În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin. În 2022, 4.236 de copii au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy