loader image

Donatii in produse

Poți să donezi pentru copiii aflați în dificultate alimente în termen de garanție, produse de igienă, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și mobilier.

Toate produsele care le putem primi trebuie să fie noi!
Conform Hotărârii nr. 163/2007 privind introducerea pe piață, comercializarea și distribuirea gratuită a articolelor de îmbrăcăminte purtată sau uzată și a articolelor textile purtate sau uzate, Art. 2. –

(1) Se admit introducerea pe piață, comercializarea și distribuirea gratuită a articolelor de îmbrăcăminte purtată sau uzată și a articolelor textile purtate sau uzate numai dacă acestea au fost supuse operațiunilor de curățare, dezinfecție și dezinsecție efectuate de persoane fizice sau juridice specializate în domeniu și sunt însoțite de un document, distinct pentru fiecare lot, care certifică efectuarea operațiunilor anterior menționate.

(2) Documentul prevăzut la alin. (1) trebuie să conțină:

a) numele/denumirea și adresa/sediul persoanei fizice sau juridice care a efectuat operațiunile de curățare, dezinfecție și dezinsecție;

b) tipul operațiunilor prevăzute la alin. (1) și data efectuării acestora;

 

Pentru orice detalii legate de modalitățile de implicare a unei persoane fizice sau juridice, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0232 219 986 sau prin mail la adresa iasi@salvaticopiii.ro.
În numele copiilor vă mulțumim!

Vrei sa fii contactat direct de Salvați Copiii Iași pentru o donație? Completează formularul de mai jos și cineva din echipa noastra va lua legatura cu tine în cel mai scurt timp posibil.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!