preloder

Dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti

În perioada 26-28 martie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi derulează, la Iaşi, cursul ”Dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi”, în cadrul proiectului „Schimbări mici, diferenţe MARI!”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Seminarul se adreseaza specialiştilor din ONG-urile care desfăşoară activităţi pentru copii şi adolescenţi din judeţele: Iaşi, Suceava, Neamţ, Vaslui, Botoşani şi Bacău, şi îşi propune să crească capacitatea acestora de a dezvolta şi implementa programe de abilităţi de viaţă la copii şi adolescenţi. În plus, seminarul va constitui o oportunitatea pentru specialiştii din întreaga regiune a Moldovei, de a forma sau consolida relaţii de colaborare. Astfel, va fi creată o reţea de profesionişti specializaţi în dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi.

→ citeste comunicatul de presa

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!