loader image

CromArt impreuna cu Salvati Copiii Iasi a organizat concertul caritabil “Sunete de bucurie”

Echipa CromArt, formată din masteranzi ai Universității „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Organizatia Salvați Copiii, filiala Iași, a organizat evenimentul caritabil Sunete de bucurie, in data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30.

Protagonistul spectacolului cultural a fost pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care a fost acompaniat de sunete de vioară și violoncel, susținute de către doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Ghercă şi Radu Cotoman.

Donațiile obținute în urma participării la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație a copiilor aflati in dificultate asistati de Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătate, încălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

STAI LA MASĂ
CU O FAPTĂ BUNĂ!

Donează 2 Euro prin sms la nr. 8844 cu textul PAPA sau uită-te de două ori în meniul restaurantelor partenere și plătește în plus un fel de mâncare. Speranța se hrănește mereu cu o faptă bună!