rsz_un_gest_pentru_o_viata_2016_afis_a3bunPentru copiii născuți prematur, fiecare secundă este o luptă pentru supraviețuire!

La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,8 la 1000 de copii născuţi vii în 2014, cauza principală fiind naşterile premature. Mortalitatea infantilă în regiunea de Nord-Est a țării se ridică la 9,7 la mie, iar în județul Iași la 8,7 la mie. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Dorim ca în acest an să dotăm cu echipamente medicale performante necesare copiilor născuți prematur, Spitalul Municipal Pașcani și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași.

Vă așteptăm alături de noi în efortul de a face ca această luptă să fie câștigătoare pentru copii!

Contribuția minimă este sub formă de donație și este în valoare de 30 lei.

Pentru detalii și rezervări la telefon 0731 834 729 sau e-mail: iasi@salvaticopiii.ro.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Iași, pe data de 11 Martie 2016, începând cu orele 18.00, promovând tinerii artiști locali: Trupa Memories (artist Amir Arafat câștigător Megastar România), Mihai Popistașu Live Band (artist Mihai Popistașu – finalist Vocea Romaniei), Andrei Leonte (câștigător X Factor România) și Avadanei Marian Stelian și Chicireanu Timea de la Reflex Dance Academy – Campioni naționali la dans sportiv.

Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm cu drag!