Cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil organizat Rotary Club Iași Copou va sprijini o cauză a Asociației Salvați Copiii Iași.

Rotary Club Iași Copou organizează duminică, 24 aprilie 2016, cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil Semimaraton Iași. Una dintre cele două cauze pentru care vor fi folosite fondurile adunate în urma desfășurării evenimentului, este Centrul de Educație Incluzivă „Căsuța cu cireșe”.

Semimaratonul 2016 are ca scop prevenirea abandonului școlar pentru copiii din comunități sărace ale Iașului. Competiția include 3 probe: semimaraton individual, semimaraton ștafetă, cros 10,5 km. Se poate înscrie oricine se aliniază la premisa evenimentului: „Fiecare kilometru alergat poate însemna încă o zi de școală pentru copiii din medii defavorizate”. Înscrierile se fac până pe 17 aprilie pe site-ul: www.semimaratoniasi.ro .

 

Centrul de Educație Incluzivă „Căsuța cu cireșe” este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași prin care peste 120 de copii din comunități defavorizate din Iași sunt ajutați să depășească dificultățile zilnice. „Căsuța cu Cireșe” este centrul de întâlnire între consilierii Salvați Copiii Iași și micuții care găsesc aici un refugiu și o susținere constantă.

Persoană de contact:

Liviu Măgurianu

Coordonator serviciu,

Educație și incluziune socială pentru grupuri vulnerabile

Organizația Salvați Copiii Iași,

Iași, Aleea Ion Simionescu nr. 6, PT15 Dacia

Telefon: +40 -232-219986

Mobil: +40 – 723 271 605

iasi@salvaticopiii.ro

iasisalvaticopiii@yahoo.com

office@scoalamobila.ro