Donează

Donează

Împreună putem face o schimbare semnificativă, îndreptând traseul celor mici spre o viață mai bună!

Alătură-te astăzi cu o donație în valoare de 10 lei, 25 lei, 50 lei, 100 lei sau mai mult și ajută mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

DONEAZĂ PENTRU DREPTUL LA EDUCAȚIE

| Campanie realizată de Salvați Copiii Iași

Școala Mobilă

Doneaza 4 euro/lună  prin SMS la 8864 cu textul STUDII și susține educația copiilor defavorizați.

Misiunea

Despre noi

Misiunea Organizaţiei Salvaţi Copiii România este de a obţine progrese marcante privind modul în care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora.

Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și a aderat încă de la început la mișcarea de promovare și de apărare a Drepturilor Copilului. Programele noastre s-au adresat şi se vor adresa tuturor copiilor, acordând o atenţie deosebită celor aflaţi în situaţii dificile.

CUM AJUTĂM COPIII?

Sănătate

Respectarea dreptului la viață și supraviețuire, la sănătate și dezvoltare armonioasă a fiecărui copil constituie o prioritate permanentă pentru Salvați Copiii.

Educație

Sărăcia și lipsa accesului la servicii de protecție socială cu care se confruntă copiii și familiile lor își pun amprenta în mod negativ asupra participării școlare a copiilor.

Protecție

Toți copiii merită să trăiască într-un mediu sigur și lipsit de abuzuri. Salvați Copiii asigură servicii specializate pentru protecția copilului în familie și în societate.

Drepturile Copilului

Salvați Copiii România are ca scop principal apărarea și promovarea drepturilor copilului și asigurarea protecției copilului în acord cu Convenția Națiunilor Unite.

Lobby

Sărăcia și lipsa accesului la servicii de protecție socială cu care se confruntă copiii și familiile lor își pun amprenta în mod negativ asupra participării școlare a copiilor.

Evenimente de Strângere de Fonduri

Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună. Află mai multe despre evenimentele derulate pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor.

Campanii de Strângere de Fonduri

În cei 30 de ani de activitate, Salvați Copiii a dezvoltat constant mecanisme de strângere de fonduri, care să aducă publicul larg mai aproape de cauzele sale, mai aproape de a dărui un viitor mai bun copiilor din mediile defavorizate. 

CUM POȚI SĂ TE IMPLICI

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Susține dotarea maternităților cu echipamente medicale pentru nou-născuți.

Fii voluntar

Oferă din timpul și entuziasmul tău pentru a ajuta un copil.

Donează prin Direct Debit

Daca ție îți pasă, atunci lucrurile vor deveni mai bune. Avem nevoie de tine, pentru ca toți copiii să aibă un viitor mai bun.

Donează lunar

Contribuția ta lunară poate face diferența pe termen lung.

Fii partenerul nostru

Află care sunt modalitățile de implicare prin care companiile pot sprijini programele Salvați Copiii.

FII ALĂTURI DE NOI!

Abonează-te la newsletter