Grădinița KIDS GARDEN Iași, în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii Iași, Grădiniţa ,,Cuvioasa Parascheva’’, Grădiniţa P.P. Nr. 25, Palatul Copiilor Iași și Complexul Muzeal Moldova Iași vă invită la prima ediție a Concursului „Festivalul Mărțișorului” adresat copiilor din învăţământul preşcolar și primar- clasa pregătitoare.

Concursul ,,Festivalul Mărţişorului”,organizatde KIDS GARDEN Iași, se va desfășura în data de 27 Februarie începând cu ora 10:00, în incinta instituției de învățământ și are drept scop de a stimula copiii să-şi valorifice potenţialul creator în realizarea şi interpretarea momentelor artistice, în crearea de desene, colaje şi picturi inspirate de bucuria şi însemnătatea mărţişoarelor.

Fondurile colectate în urma donațiilor sau din vanzarea lucrărilor participante la concurs vor fi donate Organizației Salvați Copiii Filiala Iași pentru cumpărarea de rechizite școlare copiilor aflați în dificultate.

Elevii, alături de cadrele didactice îndrumătoare sunt invitați să celebreze Mărţişorul – un prilej de a sărbători sosirea primăverii şi ziua celei mai dragi fiinţe, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea, ocazie de mare bucurie, o „întâlnire” fericită, aducătoare de amintiri şi nostalgii și pentru cei mari, care încă mai păstrează un crâmpei din sufletul lor de copil.

Înscrierile în cadrul festivalului se pot realiza între 1 si 20 februarie 2016la adresa de e-mail : office@kids_garden.ro, cu titlul e-mail-ului “Festivalul Mărțisorului” și numele unității de învățământ. În cadrul e-mail-ului se vor transmite Fişa tip de înscriere pentru fiecare preşcolar / grup / formaţie şi Acordul de parteneriat.

Acordurile de parteneriat, pentru participanții direcți la festival, vor fi listate și aduse în 2 exemplare originale, în ziua festivalului.

Documente necesare înscrierii:

→ Regulament de participare

→ Fișă de înscriere

→ Acord de parteneriat