Daruieste 20% pentru copii

De Craciun, Andra are o singura dorinta: sa nu fie uitata

 

ASTAZI PUTETI FACE UN GEST VALOROS PENTRU A O AJUTA SI A-I OFERI SPERANTA!

Salvați Copiii Iași oferă ajutor copiilor aflați în dificultate din regiunea de Nord Est a României. Sunt acei micuți care merg frecvent la culcare cu stomacul gol, stau ore întregi la școală fără un pachețel de prânz, nu au rechizite, încălțăminte sau haine potrivite iernii și sunt adesea victimele violenței din familia lor.

Cu ajutorul oamenilor de bine facem eforturi pentru a aduce cât mai mulți dintre cei mici înapoi la școală. Peste 100 de copii beneficiază, zilnic, de o masă caldă și de ajutor la teme în centrele noastre de incluziune socială.

Împreună cu dumnevoastră ne putem asigura că acești copii trăiesc Sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine!

Împreună le oferim siguranța mesei de prânz și îi sprijinim în efortul lor de a recupera materia și de a rămâne la școală, în ciuda condițiilor de acasă.

Alăturați-vă astăzi cu o sponsorizare în valoare de 600 de lei, 900 de lei, 1400 de lei sau mai mult și împreună putem ajuta mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele!

Sprijinul pe care il oferiți pe baza acestui Contract de sponsorizare este important și folosit chibzuit așa cum ați face-o chiar dumneavoastră.

”Numele meu este Andra, locuiesc pe Șes Bahlui. Stau cu frații mei, cu mami și tata, într-o casă doar a noastră. Ne-am mutat de multe ori, dar aici, unde stăm acum, avem și apă și lumină.Acasă la noi acum trebuie să porți pe tine haină groasă, pentru că este foarte frig. Pentru tata e mai greu, este bolnav grav de TBC și are un singur plămân. Când vii de Crăciun la noi, ai să vezi că eu am făcut curat și o să fie un loc de brad. Astăzi am fost la școală. Până acum nu am lipsit nici o zi! Îmi place mult școala. Drumul până acolo îmi este cam greu, atunci când plouă… când ninge. Acum am început să mă descurc mai bine, cu câinii vagabonzi e mai greu….La școală îmi e atât de bine și este cald. Îmi plac poveștile și îmi place mult să lucrez, să decupez formele, să lipesc, să desenez. Pentru mama am făcut o felicitare, pentru tine un desen. Părinții mei nu mă pot ajuta, ei nu au terminat o școală. Eu vreau la școală, vreau în fiecare zi să fiu la școală.”

Dorim să vă împărtășim povestea Andrei, un copil bun, luminos și harnic, care de la o vârstă mult prea mică este conștientă de greutățile vieții. Zilnic, Andra trăiește cu frica de a-și pierde școala, singurul loc unde viața ei pare mai firească, cu vise și împliniri posibile. Parcurge un drum greu, îmbrăcată adesea necorespunzător, însă știe să fie atentă și e muncitoare încât face față cerințelor clasei.

Puterea ei de a lupta vine dintr-o lume magică, de poveste, unde eroii buni primesc ajutor și sunt răsplătiți.

 

Ca persoană juridică, sponsorizarea firmei este deductibilă din valoarea impozitului reținut de stat. Astfel, dumneavoastră puteți folosi banii pentru care ați muncit pentru o cauză bună.

Cum realizati o sponsorizare in sprijinul Salvati Copiii Iasi?

Este simplu și nu implică niciun cost! Sponsorizarea firmei pe care o reprezentați este deductibilă în totalitate din impozitul înregistrat, în limitele Codului Fiscal în vigoare, respectiv 20% din impozitul pe profit și nu mai mult de cinci la mie din cifra de afaceri, conform Legii 32/1994 (Ghid sponsorizare 20%).

Începând cu 1 Aprilie 2018, plătitorii  de impozit pe veniturile microintreprinderilor pot efectua sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994, cu modificarile și completarile ulterioare, pentru susținerea entităților nonprofit care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, potrivit legii.  Se pot scădea  sumele aferente din impozitul pe veniturile microintreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microintreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe veniturile microintreprinderilor datorat se reporteaza în trimestrele următoare, pe o perioada de 28 de trimestre consecutive. Scăderea acestor sume din impozitul pe veniturile microintreprinderilor datorat, în următoarele 28 de trimestre consecutive, se efectuează în ordinea înregistării acestora, în aceleași condiții, la fiecare termen de plată a impozitului pe veniturile microintreprinderilor.

Salvați Copiii Iași este furnizor de servicii sociale conform Certificatului de acreditare seria AF nr. 002619 eliberat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale la data de 23.10.2015, cu Licență de funcționare seria LF nr. 00294 eliberată de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție la data de 15.03.2017.

Sponsorizarea se realizează pe baza acestui Contract de Sponsorizare iar pentru ordinul de plată veți avea nevoie de datele de mai jos:

Asociația Salvați Copiii Iași
IBAN: RO80BRDE240SV08144422400
Deschis la BRD Iași, Ag. Anastasie Panu
Cod fiscal: 9943180

Pentru informații în plus sau întrebări referitoare la sprijinul oferit: Irina Hazincop, telefon 0731834729 și e-mail: irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro.

 

Alegerea sumei sponsorizate este una care vă aparține. Fiecare sprijin oferit va fi apreciat la adevărata valoare și folosit chibzuit așa cum ați face-o chiar dumneavoastră.

 

”Dorință de Crăciun” este desenul realizat din toată inima de Andra pentru Moș Crăciun. În semn de mulțumire pentru gestul dumneavoastră vi-l împărtășim cu drag și vă urăm Sărbători Fericite!