Daruieste 20% pentru copii

De Craciun, daruieste unui copil sansa de a merge la scoala

Peste 100 de copii din familii sarace beneficiaza in prezent de o masa calda si ajutor zilnic la teme in centrele noastre de incluziune sociala. Daruind 20% din impozitul pe profit va puteti asigura ca acesti copii au in continuare siguranta mesei de pranz si ca efortul lor de a recupera materia si de a ramane la scoala, in ciuda conditiilor de acasa, nu se opreste aici.

Sprijinul pe care il oferiți pe baza acestui Contract de sponsorizare este important și folosit chibzuit așa cum ați face-o chiar dumneavoastră.

“Numele meu este Andrei. Sunt elev în clasa a VII-a, am un frate cu nouă ani mai mare decât mine și un cățel pe nume Eva. Când aveam patru ani mama a plecat în Italia să muncească. Când mama s-a întors am plecat la Iași pentru că părinții mei au decis că e mai bine să se despartă… Și apoi tata a plecat și el. S-a îmbolnăvit grav, acum doi ani, din cauza complicațiilor tata s-a stins din viață. Simt aceeași durere în suflet ca atunci cand mama ne spunea că trebuie să plece, doar că nu mai am șansa să-l pot revedea vreodată pe tata. Acum locuiesc cu fratele mai mare, el e student la facultatea de Inginerie din Iași. Cred că eu și fratele meu avem o relație specială. Eu cred că dacă reușesc să învăț și să îmi păstrez zâmbetul pe buze, să fiu optimist, voi putea să devin ceva în viață, să ajung departe. Sper să fiu medic veterinar.”

desen-copil-jpeg

Împreună putem aduce speranța în sufletul lui Andrei și a altor sute de copii, cu un gest din inimă, simplu dar valoros! Salvați Copiii Iași oferă ajutor copiilor aflați în dificultate din regiunea de Nord Est a României. Sunt acei micuți care merg frecvent la culcare cu stomacul gol, stau ore întregi la școală fără un pachețel de prânz, nu au rechizite, încălțăminte sau haine potrivite iernii și sunt adesea victimele violenței din familia lor.

Peste 100 de copii din familii sărace beneficiază în prezent de o masă caldă și ajutor la teme zilnic în centrele noastre de incluziune socială. Noi, cei care vrem și putem, avem șansa de a face astăzi o investiție cu adevărat valoroasă! Împreună ne putem asigura că acești copii au în continuare siguranța mesei de prânz și că efortul lor de a recupera materia și de a rămâne la școală, în ciuda condițiilor de acasă, nu se oprește aici.

Alăturați-vă astăzi cu o sponsorizare în valoare de 450 de lei, 600 de lei, 800 de lei, 1400 de lei sau mai mult și împreună putem ajuta mai mulți copii să zâmbească și să înțeleagă că viața le poate împlini speranțele! Ca persoană juridică, sponsorizarea firmei este deductibilă din valoarea impozitului reținut de stat. Astfel, dumneavoastră puteți folosi banii pentru care ați muncit pentru o cauză bună.

Cum realizati o sponsorizare in sprijinul Salvati Copiii Iasi?

Este simplu și nu implică niciun cost! Sponsorizarea firmei pe care o reprezentați este deductibilă în totalitate din impozitul înregistrat, în limitele Codului Fiscal în vigoare, respectiv 20% din impozitul pe profit și nu mai mult de cinci la mie din cifra de afaceri, conform Legii 32/1994 (Ghid sponsorizare 20%).

Sponsorizarea se realizează pe baza acestui Contract de Sponsorizare iar pentru ordinul de plata veti avea nevoie de datele de mai jos:

Asociația Salvați Copiii Iași
IBAN: RO80BRDE240SV08144422400
Deschis la BRD Iași, Ag. Anastasie Panu
Cod fiscal: 9943180

Pentru informații în plus sau întrebări referitoare la sprijinul oferit: Irina Hazincop, telefon 0731834729 și e-mail: irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro.

În numele copiilor pe care îi sprijinim vă mulțumim pentru generozitate și vă dorim Sărbători Fericite!