Fii voluntar!

”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”( Henry David Thoreau – filozof american).

Oferă din timpul, cunoştinţele, abilităţile, talentul şi entuziasmul tău pentru a deveni super-eroul copiilor!

Voluntariatul reprezintă activităţile de interes public desfăşurate din propria iniţiativă de orice persoană în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială. Salvaţi Copiii Filiala Iași sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.

Ce activităţi vei desfăşura ca voluntar?

  • Sesiuni informative privind drepturile copilului și protecția copilului, utilizarea în singuranţă a internetului, combaterea violenţei, educaţie pentru sănătate (sunt organizate traininguri şi sunt oferite materiale şi instrumente de suport).
  • Lecţii şi activităţi recreativ-educative cu copiii din centrele educative, copiii a căror părinţi sunt plecaţi să muncească în străinătate, copiii refugiaţi şi solicitanţi de azil, copiii seropozitivi, copiii din centrele de plasament.
  • Participări în cadrul evenimentelor, campaniilor, târgurilor, conferinţelor, taberelor, şcolilor de vară, workshopuri-lor atât la nivel naţional, regional şi internaţional.
  • Iniţiative proprii ale voluntarilor.
  • Activităţi de fundraising: organizare de târguri, gale, campanii de strâgere de fonduri, evenimente, excursii şi activităţi pentru copii.

Cum procedezi?

Citește Politica noastră de confidențialitate și completează formularul de mai jos:

Vei primi un mesaj cu propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia afli toate detaliile privind activitatea ta de voluntar.

Dacă ai întrebări, scrie-ne un mesaj la adresa voluntari_osc@yahoo.com.