Ce facem

Schimbari mici, diferente MARI!

Schimbari mici, diferente MARI!

Proiectul își propune să dezvolte și să promoveze servicii de parenting și de dezvoltare a abilităților de viață în zonele urbane și rurale ale regiunii de Nord Est în vederea îmbunătățirii calității serviciilor sociale adresate copiilor vulnerabili şi părinţilor acestora.

Comunitate – Copil – Familie

Comunitate – Copil – Familie

Proiect ce și-a propus dezvoltarea si furnizarea de servicii sociale specializate in reabilitarea copiilor si adolescentilor care prezinta tulburari emotionale si comportamentale in urma trairii unor evenimente traumatice de tipul abuzului sau exploatării.

Gandeste in afara...Stigmei!

Gandeste in afara...Stigmei!

Proiectul își propune dezvoltarea de măsuri active în regiunea Moldovei pentru incluziunea socială şi educaţională a copiilor care manifestă o tulburare de sănătate mintală în vederea creşterii accesului la educație și a gradului de acceptare socială a acestora.

ZOOM in comunitate!

ZOOM in comunitate!

Dezvoltăm serviciile specializate pentru reabilitarea copiilor expuși la violență din zonele urbane și rurale ale regiunii de Nord Est a României, în vederea asigurării protecţiei şi menţinerii la un nivel optim al sănătăţii, siguranţei şi stării de bine a acestora.

Si noi avem drepturi!

Si noi avem drepturi!

Asociatia Salvaţi Copiii Iasi are ca scop principal sa apere şi sa promoveze drepturile copilului în acord cu Convenţia Naţiunilor Unite.

Campanii

Campanii

Campaniile derulate vizează obţinerea unor progrese marcante privind modul în care drepturile copilului sunt respectate si cum protectia copilului este perceputa de societate in general.

Consiliere parentala

Consiliere parentala

Centrul de Consiliere Pentru Părinti Iași urmărește câteva principii de bază care să constituie "plasa de susținere" a unei bune relații copil - părinte.

Educatie emotionala si comportamentala

Educatie emotionala si comportamentala

Salvaţi Copiii Iași oferă servicii de evaluare clinică şi psihologică, consiliere şi psihoterapie individuală pentru copii şi adolescenţi, consilierea părinților, programe de dezvoltare a abilităţilor sociale şi emoţionale pentru preşcolari şi şcolarii mici, grupuri de suport pent ...