Campanii

Zambet in dar

Zambet in dar

Ne dorim să strângem fondurile necesare pentru protecția a peste 100 de copii din regiunea de NE a României, timp de un an de zile, oferindu-le astfel o parte din ceea ce au nevoie pentru a-și continua studiile și a trăi armonios.

Daruieste 20% pentru copii

Daruieste 20% pentru copii

De Crăciun, donează 20% din impozitul pe profit și dăruiește unui copil șansa de a merge la școală. Peste 100 de copii din familii sărace beneficiază în prezent de o masă caldă și ajutor zilnic la teme în centrele noastre de incluziune socială.

Reducerea mortalitatii infantile

Reducerea mortalitatii infantile

Salvaţi Copiii a iniţiat proiectul Fiecare Copil Contează, parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani.

Plantam Casuta cu Cirese, in Dacia!

Plantam Casuta cu Cirese, in Dacia!

Plantăm Căsuța cu Cireșe, în Dacia! este un proiect ce își propune să ajute 120 de copii aflați în dificultate din zona Șes Bahlui, prin înființarea și amenajarea unui centru de recuperare și incluziune socială.

Doneaza 2% pentru copii

Doneaza 2% pentru copii

Fiţi susţinătorii noștri în programul de reducere a mortalităţii infantile şi alegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit datorat statului aferent anului 2017 către Salvaţi Copiii Iași.